У Тернополі встановлять перший електронний біг-борд

Міський голова Сергій Надал заборонив встановлювати у Тернополі металеві біг-борди старого зразка.Очільник обласного центру розпорядився погоджувати містобудівні умови тільки тим підприємцям, які розмішуватимуть рекламні конструкції із змінним зображенням, на зразок жалюзі.

На думку Сергія Надала, конструкції старого зразка псують загальну картину міста. За його поданням управління стратегічного розвитку повинне підготувати концепцію розміщення мережі рекламних конструкцій. Можливий варіант, що тип конструкції визначатиме мікрорайон, в якому він розміщений. Крім того, незабаром на перехресті вулиці Живова-Шептицього з’явиться перший у місті цифровий біг-борд. Його встановлення ініціює одна з туристичних фірм Тернополя.

До слова, міський голова закликав управління стратегічного розвитку при залучені до роботи зі зовнішньою рекламою віддавати перевагу підприємцям, зареєстрованим в Тернополі, адже вона сплачують податки у обласному центрі і таким чином поповнюють місцевий бюджет, – пише газета “Номер один”.

Коментарі вимкнені.