У Західній столиці дадуть відсіч російським націоналістам

У Львові з’явилися листівки, які закликають місцевих жителів дати відсіч кримчанам і одеситам, які мають намір 9 травня пройтися по столиці Західної України маршем Перемоги разом з ветеранами Великої Вітчизняної війни, – поідомляє ТСН.

Нагадаємо, що акція проводиться спільно партіями”Родина” і “Русское единство”, а також організацією “Дозор”. До Львова планується привезти 15-метровий прапор Перемоги, на якому свої підписи і побажання ветеранам уже залишили жителі Криму й Одеси.

Українські націоналісти погрожують, що запланована хода на День перемоги не відбудеться.
“Русское единство” збирає екскурсантів на марш 9 травня у Львові. Ми запрошуємо всіх небайдужих приєднатися до перевиховання гостей”, – йдеться в тексті листівок.

В Інтернеті вже з’явилися фотографії координаторів акції, яких націоналісти закликають “нейтралізувати”, повідомив один з організаторів ходи Сергій Юхін з партії “Русское единство”.

Він додав, що сподівається на міліцію, яка повинна бути “на висоті”.

Відзначимо, що львівські націоналісти напередодні заявили, що марш, запланований на 9 травня у Львові, є викликом для усіх національно свідомих українців і зухвалим проявом беззаконня.

Вони додали, що зроблять усе, щоб марш не відбувся.

 

Коментарі вимкнені.