В області облаштують під’їзну дорогу до печери „Кришталева”

Під час круглого столу, який відбувся у рамках обласної координаційної ради з питань туризму, за участі представників управління з питань туризму облдержадміністрації та туристичних організацій області, йшлося про  комплексний розвиток туристичної індустрії,  ідеологічні засади розбудови  туристичної галузі, реалізацію тактичних завдань із створення туристичної інфраструктури області.

Як наголосив заступник голови облдержадміністрації Петро Гоч, від слів про те, що туризм є одним із пріоритетних напрямів розвитку Тернопілля, настав час перейти до конкретних реальних справ.

Серед таких справ, які мають бути зроблені найближчим часом, було названо облаштування місця під стоянки під час сплавів по Дністру (заступник голови облдержадміністрації визначив термін до 1 червня ц.р.), під’їзної дороги до печери „Кришталева”, організацію шкільних екскурсій та навчання екскурсоводів, проведення заходів зі збереження замків.

Окремо було наголошено на проведенні ефективної інформаційної політики в галузі розвитку туризму, організації етнографічних фестивалів, які б мали чітко визначний статус – загальнодержавний, обласний та районний.

Учасники круглого столу домовилися, що їхні зустрічі та співпраця з питань діяльності та розвитку туристичної галузі краю матимуть постійний характер.

Коментарі вимкнені.