В Тернополі пройшла Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених

24-25 лютого 2011 року в Тернопільському національному економічному університеті відбувається восьма Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених «Економічний і соціальний розвиток України в XXI столітті: національна ідентичність та тенденції глобалізації».

На науковому форумі представлені вчені з Польщі, Білорусії, Росії, Азербайджану, а також з різних вишів України. У програмі заходу – пленарні та секційні засідання, майстер-класи, прийняття рекомендацій та нагородження переможців. Доповідачі представляють Вроцлавський економічний університет, ТНЕУ, Інститут економіки та прогнозування НАН України, Національний університет податкової служби України та знайомлять аудиторію із своїми дослідженнями: «Регіональна конвергенція в ЄС», «Управління ризиками на міжнародному ринку творів мистецтва», «Державні закупівлі як інструмент регулювання національної економіки», «Диференціація доходів та витрат населення України як фактор обмеження економічного зростання в країні» тощо.

Вітаючи учасників науково-практичної конференції, перший заступник голови облради Сергій Тарашевський сказав: «Те, що такі серйозні наукові форуми проходять у нашому місті, є надзвичайно важливо і добре. Тернопільський економічний університет вже давно став візитівкою краю. А ще особливо приємно, що свої наукові дослідження демонструють наші молоді науковці, яким вже завтра виводити область, державу на новий, вищий щабель цивілізаційного розвитку. Тож бажаю усім учасникам успішно репрезентувати свої досягнення й якомога скоріше втілити їх на практиці, тим самим долучитися до впровадження новітніх економічних, науково-технічних підходів в усіх сферах життя»

Коментарі вимкнені.