“Волинь” розгромила тернопільську “Ниву”

У середу, 13 липня, «Волинь» провела у Луцьку на стадіоні «Підшипник» контрольний матч проти друголігової тернопільської «Ниви». Зрозуміло, що поєдинок пройшов майже за тотальної переваги лучан, які вже за перші три хвилини не зуміли реалізувати два виходи сам на сам з кіпером суперника. У першому випадку Рамон Лопес обвів воротаря і пробив по порожній рамці, але в останній момент захисник гостей у неймовірному стрибку зумів винести м’яч з самісінької лінії воріт. А за мить Олександр Пищур занадто зблизився з кіпером і його удар виявився прямо в ноги останньому. Втім, на голи очікувати довго не довелося і вже на 9-й хвилині Майкон Олівейра відгукнувся на пас партнера, вийшов зліва на кут карного на побачення з воротарем і майстерно перекинув шкіряного у сітку – гол!

Щойно гості розвели м’яч з центра, як той же Майкон відібрав м’яча у захисників, що влаштували перетасовку між собою і знову влучно пробив по воротах «Ниви» – 2:0. А на 12-й хвилині бразилець уже оформив хет-трик, коли відгукнувся на простріл Гринченка зліва і у падінні ного переправив круглого у дальній від воротаря кут – гол. До завершення тайму лучани ще не раз могли засмутити гостей, але скористалися лише однією нагодою. На 36-й хвилині після подачі в штрафний майданчик хтось із оборонців «Ниви» зупинив м’яч рукою і Олександр Пищур традиційно невідпорним ударом з «крапки» по центру забив четвертий гол.

 

Відразу після перерви дві стовідсоткові нагоди аби забити втратив Євген Пічкур. Спочатку, замикаючи пас Бабиря з правого флангу, півзахисник з п’яти метрів примудрився влучити у поперечку, а згодом, протягнувши шкіряного на ударну позицію повз чотирьох захисників, Євген поцілив в штангу… Але, знову ж таки, «Волинь» свого добилася. На 60-й хвилині Хендрі перехопив м’яч в оборонців «Ниви» і віддав точний м’який пас на хід Майкону, який, увійшовши в штрафний майданчик, без проблем забив п’ятий м’яч. Затим настала черга відзначатися вихованця тернопільського футболу Романа Годованого. Спочатку Роман, одержавши пас на лівому куті карного, точно пробив повз воротаря, а потім двічі відгукнувся на навіси зліва у виконанні Олега Герасимюка. Щоправда, за рахунку 6:0, гостям вдалося забити гол престижу після удару з-за меж карного у дальній кут. Втім розкладу сил на полі це не змінило і гра завершилася упевненою перемогою «Волині» – 8:1.

 

«Волинь» – «Нива» Тернопіль 8:1 (4:0)

13 липня 2011 р. (18-00). Луцьк. Стадіон «Підшипник». 87 глядачів

«Волинь»: Мазур (Літовченко, 73), Долгов (Сімінін, 46), Шиков (Циркуненко, 78), Шарпар (Приндета, 54; Лиховидько, 63), Гринченко (Максимюк, 46), Ізворану, Лопес (Пічкур, 46), Кінаш (Герасимюк, 46), Пищур (Хендрі, 46), Бабир (Зозуля, 62), М.Олівейра (Годований, 65)

Голи: М.Олівйера (9, 10, 12, 60), Пищур (36, з пенальті), Годований (69, 74, 82) – ? (71)

Офіційний сайт ФК “Волинь”

Коментарі вимкнені.