Вперше на Західній Україні пройде марш проти капіталізму

Цього року вперше на Західній Україні націоналісти відзначатимуть 1 травня – день солідарності і боротьби за визволення працюючих мас з найманого рабства. Тепер, коли в нашій країні встановилась відверта терористична диктатура найбільш реакційних, найбільш українофобських, найбільш злочинних елементів фінансового капіталу, революція стає невідворотною.

Нашим завданням є зробити цю революцію не лише антирежимною, але антисистемною, – пише портал незалежних націоналістів. Наступне повстання українського народу не мусить обмежуватись черговою буржуазно-демократичною революцією, а повинне стати справжньою соціальною революцією, що призведе до знищення експлуатації людини людиною і закладе підвалини соціалістичної нації. Правдива революція вимагаєзнищення капіталістичних відносин. «Нація понад усе!». Логіка націоналізму наказує передати засоби виробництва нації та її громадам, владу – об’єднанням трудящих, міжнародні відносини – спілці вільних народів. Нація – це безкласове суспільство. Націократія – це пряме народовладдя. Незалежність – це подолання глобалізації.

Отже, на демонстрації 1 травня 2011 року ми виступимо за:

– Суспільну власність

– Пряме народовладдя

– Антиглобалізм

В Тернополі, центрі області, що має найнижчий в країні рівень оплати найманої праці, першотравнева демонстрація почнеться о 14:00, на бульварі Данила Галицького (навпроти літака). Пройдемо центром міста і нагадаємо громадянам за що боролись Шевченко, Франко, Міхновський, козаки УНР і стрільці УПА.

-1 thoughts on “Вперше на Західній Україні пройде марш проти капіталізму

  • 14:33 | 15.04.2011 о 14:33
    Permalink

    Галичани більше всіх зробили щоб слово соціалізм це було щось ненависне. Не з галичан для розікраденяя народної власності більше всього зробили підкинуті в рух агенти номенклатури Черняк, Заєць, Терьохін та інші. Коли ще на початку 90-х хтось в раді сказав що треба призупинити приватизацію і перевірити як вона проходить то скоренько вискочив доктор єкономічних наук Черняк якому рухівці в рота заглядали від його “докторства”, і безапеляційно каже: Державне, значить нічиє, має бути хазяїн. Чиновники самі хотять і далі всім керувати, а якщо щось не чесно буде приватизоване то не страшно, приватне буде працювати. І сказав тоном вердикту:хай іде приватизація. Рухівці бездумно проголосували за разом з номенклатурою і “вражу щуку кинули у річку” то єсть віддали все чиновникам на розграбунок. Чиновники хитро потирають руки. При СССР слово соціалізм для мене було також неприємним але як тільки почалося розкрадання для мене слово капіталізм стало набагато гіршим і я став голосувати за соціалістів Мороза. Ставленики єврейського капіталу в тому числі Тимошенко соціалістичну партію зїли. Правда в соц партії були також люди і нікудишні, але в інших таких більше. І до того до чого ми дійшли соціалісти винуваті менше всього. На українському патріотизмі хитра єврейка Тимошенко спекулює. Я 100% згоден з Вашим земляком С.Хмарою що Тимошенко як політик має зникнути

  • 14:48 | 15.04.2011 о 14:48
    Permalink

    Доповню що були ж не тільки російські соціалісти але й українські які знищені імперією. Франко, Леся Українка здається також були соціалістами. Бажаю Тернопільчанам і всій Україні успіхів у будівництві українського соціалізму, але потрібно пильно дивитись щоб не вийшло типа німецько-фашистського націонал-соціалізму.

Коментарі вимкнені.