Янукович написав книгу англійською

Напередодні 20-ї річниці незалежності України Віктор Янукович написав книгу під назвою «Україна – країна можливостей», повідомляє “Кореспондент”. Як пояснив Президент, він почав її писати ще під час перебування в опозиції, а завершив тепер. «Скажу відразу, мені хотілося, щоб цю книгу прочитали, в першу чергу, за межами України”, – заявив Янукович.

Він заявив, що звернувся з пропозицією надрукувати книгу в низці міжнародних видавництв, і одним з перших відгукнулося віденське видавництво «Манделбаум Верлаг» (насправді правильна назва видавництва «Мандельбаум Ферляг»- Експрес), там і друкується книга.

“Книга виходить англійською мовою. Думаю, найближчим часом вона буде опублікована і німецькою, українською, російською”, – заявив Янукович.

На запитання про те, що його спонукало взятися за перо, Янукович відповів: “Знаєте, в розпал передвиборчих політичних баталій, коли звідусіль лилися потоки звинувачень, коли деякі політики намагалися не залишити живого місця від своїх опонентів, а тон всьому задавали тодішні керівники держави, я думав: а що світ знає про Україну, про мою країну, Батьківщину? Невже так і судитимуть про нас, про Україну й українців, за цими чварам, скандалами і політичними війнами? Хіба в такій країні ми насправді живемо? Хіба тільки на це здатні українці?

Мені хотілося показати всьому світові нашу справжню Україну, її непростий шлях і величезне прагнення до демократії і процвітання, її унікальні можливості і приголомшливий потенціал. Я вирішив запросити всіх – і співвітчизників, і закордонних читачів – на основі тверезого і чесного аналізу оцінити безмежні можливості моєї країни та її перспективи “, – заявив Президент.

Він наголосив, що хотів проаналізувати той шлях, який пройшов і з однодумцями, і з опонентами, донести до читачів саме свою думку, “а не в переказі коментаторів, не завжди сумлінних, затьмарену нашаруваннями тих чи інших політичних пристрастей”.

“Я прагнув чесно і неупереджено викласти свою позицію як Президента України, громадянина, патріота з найгостріших і животрепетних проблем – про шляхи розвитку та вибір України, про її місце в світі та її відповідальності за цей світ, про те, як поліпшити життя людей і побороти найбільше зло на сьогодні – корупцію, як об’єднати Україну на шляху вирішення найболючіших проблем держави і суспільства “, – додав Янукович, – повідомляє Експрес.

За його словами, багато хто навіть не здогадуються про те, що “Україна – ймовірно, одне з кращих місць для інвестицій у сучасному світі”. “Як Президент я хотів донести правду про це до максимальної кількості європейців. До американців і канадців. До всіх тих ділових та енергійних людей, хто шукає нові ринки для вкладення своїх бізнес-ідей, ініціатив та підприємливості. І, природно, своїх фінансів. Сподіваюся , що вирішити це завдання допоможе і ця книга “, – заявив він.

 

 

-1 thoughts on “Янукович написав книгу англійською

  • 22:29 | 16.08.2011 о 22:29
    Permalink

    мда чомусь в мене ,навіть коли стаття не звинувачує Януковича всеодно остається неприємне відчуття коли чую щось про Януковича , як же він ліцемірить і бреше ,
    мені чомусь неприємно..

Коментарі вимкнені.