Януковича у Львові зустрічатимуть акціями протесту

11 квітня, ВО «Свобода» обіцяє зустріти Президента України Віктора Янукович у Львові акціями протесту. Про це повідомив керівник фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Руслан Кошулинський.

Як розповів Руслан Кошулинський, ВО «Свобода» задекларує свої позиції, зокрема, щодо намагання  діючої влади  «ввести продаж української землі іноземцям».

«Ми також  висловимо свою позицію щодо українофобського наступу на мову та культуру і вимагатимемо припинити репресії та переслідування українських патріотів», – зазначив Руслан Кошулинський, пише УНІАН.

Він також наголосив на тому, що історія засвідчила, що «всі, хто починає з репресій  закінчує – як Чаушеску».

Представники ВО «Свобода» проведуть акцію протесту біля Львівської ОДА.

Акція розпочнеться о 10.00, серед оприлюднених транспарантів буде, зокрема, гасло «Тютюнник – краще Табачника», – розповів Руслан Кошулинський.

Зазначимо, що очікують на Віктора Януковича в аеропорту близько 10.00. Одразу ж в аеропорту Віктор Янукович має ознайомиться з ходом реконструкції ДП “Міжнародний аеропорт “Львів”, а згодом – з будівництвом стадіону до Євро-2012. Після огляду будівництва стадіону Віктор Янукович проведе розширене засідання регіонального комітету з економічних реформ щодо розвитку спортивної та туристичної інфраструктури в контексті реалізації Національного проекту «Олімпійська надія – 2022» (Плац культури залізничників « Рокс»).

За інформацією ZAXID.NET , Віктор Янукович не планує відвідувати Львівську ОДА.

Коментарі вимкнені.