За повістки від Януковича затримали активістів в Тернополі

За розповсюдження повісток від Януковича, сьогодні, 25 лютого у Тернополі затримали активістів Громадського руху «За Україну!». Серед них – Андрій Бодюк Андрій та Максим Корельський, які наразі перебувають в одному з відділків міліції у Тернополі.

Хлопців затримали за те, що на центральному майдані Тернополя, в річницю президентства Януковича, вони роздавали прохожим мешканцям міста повістки від Януковича. У листівках, які отримати кілька тисяч тернополян, президент звинувачує людей у тому, що вони вважають Степана Бандеру Героєм України, розмовляють українською мовою, не хочуть платити за надто дорогі комунальні послуги тощо.

«Активістів «За Україну!» затримали неправомірно! Поки що в нашій країні діяв закон свободи слова і кожен мав право висловити свою думку щодо політичного режиму. Як бачимо, ці часи закінчились! Ми не допустимо, аби наші хлопці були затриманими» – заявив організатор акції, координатор «За Україну!» Степан Барна.

Учасники флеш-мобу повістками чином демонстрували свій протест проти політичних дій теперішнього президента та його команди.

«За рік президентства Януковича здані національні інтереси України, Чорноморський флот безпринципово влада «проміняла» на дешевий російський газ, якого так і немає. Освітою у державі займається українофоб Табачник, а суди скасовують звання Героїв України наших істинних героїв. Проти цього режиму ми протестуємо сьогодні і не припинятимемо ні за яких обставин!» – підсумував Степан Барна.

-1 thoughts on “За повістки від Януковича затримали активістів в Тернополі

  • 14:08 | 25.02.2011 о 14:08
    Permalink

    ту злочинну “лавочку” давно пора прикрити…

  • 18:40 | 25.02.2011 о 18:40
    Permalink

    а на яких підставах їх затримали? що їм інкримінують?

Коментарі вимкнені.