Заступник Табачника цитує Каддафі і Бен Ладена

Заступник міністра освіти Євген Суліма у своєму підручнику для вишів “Глобалістика” цитує терориста номер один Осаму Бен Ладена і лівійського диктатора Муамара Каддафі.

«М.Каддафі слушно зауважує, що світова політика, яка тримається на лицемірстві і подвійних стандартах, є сприятливою умовою для виникнення терористичної боротьби» – цитує Суліма Каддафі, пише Київ свідомо.

«Насправді варто звернути увагу на деякий «поправочний коефіцієнт», що вніс у концепцію зіткнення цивілізацій Усама Бен Ладен, який сказав, що американська цивілізація, що веде війну з ісламом, не є в справжньому сенсі слова християнською цивілізацією, а є цивілізацією іудаїзму, зо прикрився розірваними і вже старими християнськими одежами» – пише Суліма про Бен Ладена.

Також зам Табачника вказує на особливу місію Росії у православному єднанні людства: “Особлива роль у здійсненні цієї місії православна традиція відводить Росії, історичній Русі”.

Показово, що на грифування до Міносвіти це підручник надійшов 10 червня 2010 року. І в той же день цей гриф отримав. За словами експертів, про таке вони чцють вперше – зазвичай для грифування потрібно подати рукопис і дочекатися засідання профільної комісії МОН. А це щонайменше кілька тижнів.

Коментарі вимкнені.