Затримали на хабарництві і крадіжці одного з керівників залізничної станції Тернопіль

Правоохоронці на станції Тернопіль УМВСУ на Львівській залізниці затримали на крадіжці одного з тутешніх керівників. Останній, намагаючись уникнути відповідальності, пропонував міліціонерам хабара в сумі 600 доларів США та 300 євро.

Про це повідомили в секторі зв’язків з громадськістю управління Міністерства внутрішніх справ України на Львівській залізниці.

Злодія затримали в одному з локомотивних депо, де він крав електрокабель з пасажирського вагону, що знаходився на відстої. Керівника було спіймано вранці – на гарячому та ще й на робочому місці, – описують деталі справи міліціонери.

Він вирішив уникнути відповідальності та запропонував правоохоронцям хабара в сумі 600 доларів США та 300 євро. Працівники МВС з гордістю заявляють: «посадовець не очікував, що міліціонери від такої «гарячої пропозиції» будуть не в захваті та ще й належним чином оформлять це правопорушення».

Тепер чоловік відповідатиме відразу за 2 статтями кримінального кодексу України. Йому загрожують аж до 5 років позбавлення волі.

ЗІК

Коментарі вимкнені.