Завтра в Тернополі практично така ж погода, як і сьогодні

Завтра в Україні очікується мінлива хмарність. Практично у всіх регіонах опадів не передбачається. Тільки місцями в Криму можливий мокрий сніг. Температура повітря вночі складе -7…+3 градуси, вдень -3…+6. Вітер переважно північний і північно-східний, 5-10 м/с.
У західних областях очікується мінлива хмарність, у регіоні переважно без опадів. Температура повітря знизиться вночі до -5…-1 градуса, вдень – до +2…+6. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Карпатах переважно сонячно, весь день суха погода. Температура повітря вночі до -4, вдень до +4 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У північних областях очікується мінлива хмарність. На всій території регіону опадів не передбачається. Вночі повітря прогріється до -5 градусів, удень – до +3. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У південних областях сонячна погода, в регіоні переважатиме суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -4…0 градусів, удень +1…+4. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Криму очікується мінлива хмарність, на більшій частині півострова опадів не передбачається. У Феодосії, Керчі вночі очікується дощ зі снігом. Вночі температура повітря складе +3 градуси. Денна температура повітря буде коливатися від +1 до +6 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У східних областях мінлива хмарність, на всій території регіону опадів не передбачається. Вночі -7…-3 градуси, денна температура повітря становитиме -3…0. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність, переважно без опадів. Вночі стовпчики термометрів покажуть -4…0 градусів, удень – від +2 до +4. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

Коментарі вимкнені.