Завтра всі на толоку

Провести двомісячник благоустрою та День довкілля вирішила тернопільська міськрада. Двомісячник благоустрою у Тернополі відбуватиметься з 1 квітня 2011 року до 31 травня 2011 року. На 15 квітня 2011 року заплановане проведення загальноміської толоки та Дня довкілля.
Мета даного заходу – наведення належного санітарного стану на території міста та підвищення загального рівня благоустрою.
Серед запланованих заходів: поточний ремонт фонтанів та благоустрій територій каналізаційних очисних споруд покладено на комунальне підприємство «Тернопільводоканал», профілактичний ремонт мережі святкової ілюмінації міста та профілактичний ремонт мережі зовнішнього освітлення території парків покладено на комунальне підприємство «Тернопільміськсвітло», поточний ремонт оздоблення стін будівель ЦТП з ліквідуванням написів «графіті» за адресами :вул. Л. Українки, 10А, 18А та вул. Гетьмана П. Дорошенко, 15А покладено на комунальне підприємство «Тернопільміськтеплокомуненерго». У парку ім. Т. Г. Шевченка на 20 квітня управлінням культури і мистецтв заплановано виконання робіт з ремонту огорожі набережної ставу та проведення ремонту сцени літньої естради. У парку «Національного відродження» буде проведено ремонт та фарбування сцени «Співочого поля». Управління з питань містобудування та архітектури планує виконати роботи з очищення скульптурних композицій в парку ім. Т.Г. Шевченка.

Коментарі вимкнені.