Збірна тернопільських фармацевтів, які представляли Україну – бронзовий призер Міжнародної олімпіади

Збірна фармацевтів України до складу якої увійшли переможець і призер Всеукраїнської студентської олімпіади студентки 5 курсу фармацевтичного факультету ТДМУ імені І.Я. Горбачевського Соколова Анастасія і Грохола Мар’яна вибороли 3 місце у Міжнародній студентській фармацевтичній олімпіаді з напряму промислова технологія ліків та посіли 5 місце з напряму управління та економіка фармації, – повідомляє сайт ТДМУ.

Цей факт – логічне продовження перемог, призових місць студентів фармацевтичного факультету Тернопільского державного медичного університету імені І.Я. Горбачевського у Всеукраїнських студентських олімпіадах, Всеукраїнських конкурсах наукових студентських робіт, тестових іспитах «Крок-1,2 Фармація», наполеглива, творча праця викладачів фармацевтичного факультету, увага і підтримка з боку адміністрації нашого ВНЗ.

За роки незалежності нашої України вперше наші студенти стали призерами Міжнародної олімпіади з фармації.

Міжнародна студентська фармацевтична олімпіада проходила на базі Ярославського фармацевтичного кластеру в парк-отелі «Ярославль» за підтримки генеральних спонсорів компаній «Р-Фарм», холдингу «Stada CIS», спонсорів компаній «Servier», «Тeva», «Schott», «Ірвін-2», «Мастер-банк», освітянського спонсору «Nycomed – Золоті кадри медицини».

Переможці і призери олімпіади були нагороджені медалями, грамотами, цінними подарунками, стажуванням на фармацевтичних закордонних і вітчизняних виробництвах.

Крім комфортного проживання різноманітним було і дозвілля студентів – проводилися екскурсія в Ярославль та Москву. До послуг студентів були комфортабельний басейн, каток, каретний кінний двір з катанням на лошадях, дискотеки, тощо.

Холдінг «Stada CIS» запропонував свою допомогу в організації, проведенні та нагородженні Всеукраїнської студентської олімпіади, яка згідно наказу МОН України буде проходити на базі ТДМУ імені І.Я. Горбачевського в квітні 2011 року.

Коментарі вимкнені.