Жителька Тернопільської області виловила у Дністрі небезпечну знахідку

З настанням сонячних та відносно теплих днів стало набагато веселіше й тепліше надворі, а тим хто має присадибні ділянки вже давно хочеться чимшвидше навести лад у господарстві. Для жителів південних районів нашої області теплі дні настають завжди на тиждень – два раніше.

12 березня жителька с. Вістря Монастириського району вийшла на город, який межує з р. Дністер, щоб зібрати та спалити сміття, нанесене річкою за зиму. Ніщо не передвіщало біди, жінка разом із сусідом нагорнули сміття на купу і підпалили. В той же час вони продовжували свої роботи поряд з багаттям. Раптово пролунав вибух, жінка впала на землю із закривавленими ногами. Прибувші на місце події лікарі доправили потерпілу, з діагнозом «Рвані рани обох стегон», до Монастириської ЦРКЛ.

На даний момент жінка знаходиться в лікарні і розповідає, що в багаття кидала звичайне сміття, нічого незвичайного не було, але після вибуху на руках та ногах з’явилися жовті плями, які тяжко відмиваються. Такі ж плями були навколо вогню, є припущення, що до сміття випадково попав балончик з-під фарби, щільно закритий кришкою, який після нагрівання вибухнув.

Коментарі вимкнені.