Зробимо Тернопіль чистим!

Парк «Загребелля» або Кутківецький ліс виявився найбільш забрудненим місцем за результатами моніторингу, який проводили молодіжні організації Тернополя в рамках всеукраїнського проекту «Зробимо Україну чистою!».

«Це місце полюбляють багато тернополян. Вихід у природу закінчується для останньої спогляданням благ цивілізації у вигляді пляшок, паперу і іншого сміття. Якщо інші міські парки регулярно прибираються комунальними службами, то до парків «Загребелля» та дендропарку руки не доходять. Якщо ті хто смітить не забирає з собою сміття, то це повинні зробити інші», – говорить координатор проекту «Зробимо Україну чистою!» в Тернопільській області представник громадського об’єднання «Українська справа» Тарас Гребеняк.

15 квітня волонтери від молодіжних організацій і просто небайдужі люди привели до порядку лісопаркову зону Тернопільського ставу.

Попередньо до громадської толоки зголосилося чимало громадських об’єднань. Сприяють проведенню молодіжної акції управління у справах сім’ї та молоді обласної державної адміністрації, заступники голови Тернопільської міської ради Л.Бицюра та П.Ландяк, підприємство «Альтфатер» (керівник В.Ординас).

Молодь переконана, що чисто там, де не смітять.

Коментарі вимкнені.