“Оцінки – фігня!” – Аркадій Войтюк про перший виступ на “Новій Хвилі 2013”

Представник України на міжнародному конкурсі “Нова Хвиля 2013”, талановитий співак Аркадій Войтюк в чорному костюмі і окулярах зірвав овації всього залу “Дзінтарі”. Виступати Аркадію довелося на самому початку – під номером 1. Згідно з програмою першого конкурсного дня учасники виконували світові хіти: Аркадій Войтюк представив пісню Прінса під назвою Kiss.


Незважаючи на хвилювання, хлопець зібрався і продемонстрував вищий клас. Перед вердиктом членів журі артист подякував публіці за підтримку.

Незвичайний образ для Аркадія Войтюка створив відомий український дизайнер Серж Смолін, змінивши хлопця до невпізнання для його виступу в першому етапі конкурсу.

Оцінки членів журі: 10, 10, 9, 9, 11, 10, 10, 10, 9, 9, 9. Загальна сума: 106 балів. Так Аркадій Войтюк опинився на останньому місці.

Але на своїй соціальній сторінці Аркадій розповів, що не засмучується через такі результаті, і крім цього представив свій новий трек під назвою «Все файно є».

«Оцінки – фігня! Не всі відмінники ставали успішними у своєму житті! )) Не падайте духом! Для Вас моя нова пісняра – Все файно є!», – написав співак.

Коментарі вимкнені.