Стало відомо, коли тернополянам планувати поїздку на міжнародний етнофестиваль “Підкамінь-2013”

19-21 липня 2013 року на Львівщині відбудеться сьомий міжнародний етнофестиваль «Підкамінь-2013». Про це сьогодні повідомив оргкомітет фестивалю, на чолі з Олександром Ганущином.

Фестиваль традиційно відбудеться у селищі Підкамінь (Бродівський район, Львівської області). Протягом трьох днів відвідувачів розважатимуть українські фолькові музики, а доповнять свято різноманітні забави на фестивальному полі: майстер-класи народного ремесла, промислу.

Не лише музикою та розвагами буде багатий фестиваль – письменники та поети, які зберуться на Фестивалі в межах літературної частини, запропонують фестивальникам опинитись у царині книжок та ознайомлять зі своєю творчістю.

Атмосфера природи, хорошої погоди та стародавнього монастиря доповнить свято музики – Фестиваль «Підкамінь 2013».

Нагадаємо, тернополяни неодноразово представляли свою творчість на “Підкамені”. Так, окрім музичних гуртів, минулоріч в рамках літературних читань свою книгу презентувала тернопільська письменниця Ірина Мацко.

Організатори також запрошують до співпраці із «Під каменем-2013»! Пропнують усім, кому цікаво представити свою творчість на літературній частині, або потішити гостей Фестивалю народними ремеслами, писати: contact-pidkamin@ukr.net .

Більше про перебіг минулорічних фестивалів у Підкамені – ТУТ

Юрій Романович, новини Тернополя “Погляд”

Коментарі вимкнені.