У Тернополі дітей навчать готувати рекордно швидкий десерт

У Тернополі діє недільня дитяча школа “Дивосвіт”. Дітей віком 5-10 років навчають різним кулінарним рецептам, а також показують хімічні досліди, та інші творчі цікавинки. Працює школа щонеділі з 12.00 по 14.00. Відвідування платне. Куратором є відома Лілія Проць. Усі навчання та заняття – на базі РК “Максим”. 

ЦІЄЇ НЕДІЛІ 22 листопада готуватимуть – Fondant au chocolat – французський таючий шоколадний десерт.

Фондан – це брат маффіна (або кексу, якщо вам так зручніше). Деякі джерела свідчать, що вийшов він струменіючим через помилку шефа, шоколадний кекс попросту не пропікся, і гостям був поданий з рідкої серединкою. Винахідливі французи викрутилися, так і з’явився у французькій кухні новий десерт.
Так, і ще найприємніше – це час приготування. 15 хвилин на підготовку і 7 хвилин в духовці, рекорд для десерту!

Це дійсно унікальний проект, в якому діти під керівництвом досвідченого шеф-кухаря і педагога-аніматора навчаються готувати. Кулінарна школа – це не тільки прекрасний спосіб проведення дитячого дозвілля, а й додаткова можливість розвивати моторику малюків, дозволяє дитині розкрити свій творчий потенціал , прищеплює любов дитини до праці , і дозволяє вам знайти собі гідного помічника на вашій кухні.

Записуйтеся:

  1. РК «Максим» (0352) 25-76-07 (067) 351-41-01
  2. Координатор проекту Лілія Проць (097) 312-76-60

 

Коментарі вимкнені.