Інфраструктуру санної траси Кременця розбудовують до Олімпіади-2022

На виконання протокольного доручення голови облдержадміністрації від 13 березня 2012 року щодо комплексного розвитку туристичної інфраструктури Кременецького району відбулася робоча поїздка начальника управління з питань туризму Лесі Серетної по Кременеччині.

Під час поїздки Леся Серетна разом з начальником відділу промоції району та аналітично-гуманітарних програм виконавчого апарату Кременецької районної ради Миколою Матвіюком відвідали об’єкти туристичної інфраструктури, а саме заклади розміщення, які були відкриті нещодавно.

Відбулася зустріч Лесі Серетної із головою Кременецької районної адміністрації Ігорем Михальчуком, в ході якої були обговорені перспективи розвитку туризму у Кременецькому районі. Позитивно було відзначено розвиток готельного господарства у Кременеці та Почаєві. Особлива увага була приділена розбудові туристичної інфраструктури поблизу спортивних об’єктів, які можуть бути задіяні в Олімпіаді – 2022, а саме санної траси, яка розміщена на околиці Кременця. Кременеччина вже декілька років поспіль пропонує територію урочища «Гниле озеро», як перспективний інвестиційний проект, але результатів поки що нема.
«Перспективні плани розвитку туризму на теренах Кременецького району є, і вони, спільними зусиллями влади, громади та бізнесу, мають бути реалізовані» – підсумувала зустріч Леся Серетна.

Коментарі вимкнені.