У Тернопільській області змагатимуться на нічних пригодницьких перегонах

Відкрито реєстрацію на нічні пригодницькі перегони «Терен». Змагання відбудуться з 4 по 5 жовтня у Гутиську Бережанського району.
Головний координатор Михайло Онишків: «Минулого року провели перший «Терен», і це нам сподобалося. Кожен такий захід — це досвід і для нас, організаторів, і для учасників. Зважаючи на події, досвід нічного орієнтування може виявитися дуже корисним. Власне, й самі змагання підніматимуть патріотичний дух — присвячуємо їх 72-ій річниці створення УПА. І, звісно, наша мета — залучити молодь до активного проведення часу. «Терен» — пригодницькі перегони, ми популяризуємо новий стиль змагань, трішки відмінний від спортивного!»
Під час перегонів «Терен» одна частина учасників команд має подолати пішохідну дистанцію довжиною близько 25 км, інша — велосипедну — до 50 км. На проходження дистанції встановлюється контрольний час.
Завдання команди полягає в проходженні контрольних пунктів. На окремих із них встановлюються технічні етапи, за які команда отримує додаткові бали при умові їх подолання.
Зважаючи на специфіку першості, до участі запрошують людей із досвідом участі в піших або велосипедних некатегорійних походах.
Організатор «Терену» обласна федерація спортивного туризму.
Деталі перегонів: https://www.facebook.com/groups/teren2013/?fref=ts

Коментарі вимкнені.