Тернопільський Апеляційний суд дозволив Ігорю Гуді забудовувати парк Загребелля!?

Нещодавно будівельна фірма «Креатор-буд» (власник Ігор Гуда) отримало у довгострокове користування земельну ділянку площею 0,329 га, розташовану на території регіонального ландшафтного парку “Загребелля». Відповідне розпорядження № 396-од про виділення громадянину Гуді Ігору Богдановичу лісової ділянки загальною площею 0,3290 га в кварталі 24, виділ 1 Тернопільського лісництва державного підприємства «Тернопільське лісове господарство» за межами населеного пункту в платне дострокове тимчасове користування  без вилучення її у постійного лісокористувача для рекреаційних цілей (організація місця відпочинку) терміном на 49 років видав колишній очільник області регіонал Валентин Хоптян.

Згодом на орендованій землі здійснили незаконну вирубку дерев і зняли верхній родючий шар ґрунту. Громадські активісти організацій міста Тернополя прийшли на територію  забудови, аби висловити своє обурення. Активісти повалили паркан, яким була  обгороджена земельна ділянка, після чого звернулися у прокуратуру із заявою про вчинення грубих правопорушень посадовими особами Тернопільсько ОДА, тимчасовим лісокористувачем Гудою І. Б в сфері охорони довкілля та в сфері службової діяльності, які містять в собі ознаки кримінальних діянь.

8 серпня за позовом жителів міста суд скасував розпорядження органу влади, на підставі якого підприємству виділили землю у парку «Загребелля». Також 15 вересня суд задоволив позов Тернопільського міжрайонного прокурора з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері щодо розірвання укладеного із підприємством договору про довгострокове тимчасове користування зазначеною землею та повернення її у власність держави.

Але вже 23 жовтня Тернопільський апеляційний суд під головуванням судді Храпак Н.М. та суддів –  Парандюк  Т. С., Дикун  С. І. скасував рішення суду.

Рішення Тернопільського міськрайонного суду від 15 вересня 2014 року скасувати і ухвалити нове рішення, яким в позові Тернопільського міжрайонного прокурора з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері в інтересах держави в особі Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства, державного підприємства “Тернопільське лісове господарство” до ОСОБА_1 про розірвання договору про довгострокове тимчасове користування лісовою ділянкою та повернення земельної ділянки відмовити за недоведеністю.

 

-1 thoughts on “Тернопільський Апеляційний суд дозволив Ігорю Гуді забудовувати парк Загребелля!?

  • 14:08 | 23.11.2014 о 14:08
    Permalink

    Ще тоді всі писали, що рішення законне. кому потрібна клоунада з судами? може, 12 сотні, яка стала символом сучасного вимагання та кришування?

  • 00:37 | 25.11.2014 о 00:37
    Permalink

    І хто ж це всі? Гудині посіпаки на кашлат тебе Ілля? Якщо ти не розбираєшся в нормах права, то вчи мат.частину а не умнічай. Лісова ділянка надана з порушенням низки нормативно-правових актів. І подібні справи прокуратура вигравала в інших регіонах України. При нагоді не полінись пошукати в реєстрі. А те що тернопільська “феміда” незважаючи на всі події які відбулись і надалі торгує своїм “внутрішнім переконанням”, то це відомо любому пересічному тернополянину

Коментарі вимкнені.