Гордість Підволочиської громади – захисник Роман Андраш

Ще вчора ми усією країною відзначали свято Захисника України і дякували нашим воїнам за мужність та силу у боротьбі з ворогом, а сьогодні Підволочиська селищна рада  хоче розказати про одного  захисників з їхньої громади.
💙💛Ця історія про жителя села Богданівка – Романа Михайловича Андраша, якого було відзначено (ще 13 жовтня 2023 року) високою нагородою – почесним нагрудним знаком «Золотий хрест» від Головнокомандувача Збройних Сил України.
💙💛Хочемо додати, що наш герой – зовсім юний, йому лише 23 роки. Але завдяки своїй відповідальності, порядності та сміливості він виконує дуже важливі та небезпечні військові завдання…
💙💛Варто зазначити, що після навчання у Тернопільському професійно-технічному училищі №2 Роман Михайлович проходив військову службу в армії, по закінченні якої (через 2 місяці) почалася повномаштабна війна.
У лави Збройних сил України Роман вирушив добровольцем. Молодий юнак, не вагаючись, у перші дні війни звернувся у місцевий військкомат з бажанням іти на фронт та захищати рідну землю. Спочатку наш герой був у Запоріжжі, також на Херсонському напрямку. На сьогодні Роман Андраш проходить службу на Донеччині у 45 бригаді.
☝️ Нагадаємо, що нагрудним знаком «Золотий хрест» Головнокомандувача ЗСУ нагороджуються особи рядового і сержантського (старшинського) складу Збройних сил України за проявлену мужність і успішне виконання завдань під час бою, високі показники у бойовій підготовці, бездоганне несення бойового чергування та зразкову поведінку у повсякденній діяльності.
💙💛Ця нагорода є визнанням його відваги, героїзму та незламного духу у боротьбі за свободу та незалежність нашої країни.
🇺🇦 Вітаємо нашого сміливого воїна з цією гідною відзнакою. Для нас честь, що наша Підволочиська громада має таких Героїв.
Щиро дякуємо за мужність та героїзм!
🙏Романе, нехай Господь і надалі дарує сили та оберігає тебе!
🇺🇦Ми пишаємося кожним героїчним вчинком наших воїнів. Їхня стійкість, рішучість у боротьбі з ворогом заслуговують найвищої пошани та вдячності. ❤️Дякуємо вам за незламність духу та відданість Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *