Василь Чубак вже у строю

Василь ЧубакСпіввласник торгово-розважального комплексу «Подоляни» Василь Чубак ще проходить реабілітацію, однак стан його здоров’я нормалізується, повідомив «Номер один» близький знайомий підприємця.

Періодично бізнесмен уже з’являється на роботі, а минулого тижня навіть встиг провести двогодинну робочу нараду. І взагалі вже з наступного понеділка, 5 грудня, планує виходити на роботу.

Більше того, навіть переживши психологічне потрясіння та продовжуючи лікуватись, пан Василь не забув своєї обіцянки відкрити шаховий клуб, тож цікавився у сина, як просуваються справи. Принагідно нагадаємо, обіцянку відкрити школу Василь Чубак дав у вересні 2010 року у присутності віце-президента обласної федерації шахів Ігоря Подольського та відомого українського гросмейстера Василя Іванчука. У школі буде створено всі умови для шахістів – встановлено достатньо шахових дощок та годинників, з учнями працюватимуть кваліфіковані тренери.

Водночас нагадаємо, у ніч з 2-го на 3-є листопада співвласник ТРЦ «Подоляни» Василь Чубак під Одесою потрапив у ДТП. У важкому стані бізнесмена доправили до місцевої лікарні. Інший пасажир джипа «Лексус», 28-річний заступник директора з юридичних питань ТРЦ «Подоляни» Михайло Гринчак загинув на місці.

Аварія сталась на міжнародній трасі Київ-Одеса, за 376 км від Одеси, куди бізнесмен їхав у справах.

Коментарі вимкнені.