Давайте «бабло», бо покажемо вам «кузькіну мать»

Колись давно у темний період побудови розвинутого комунізму, на одній шостій частині суші Микита Сергійович Хрущов, виступаючи чи то в ООН, чи то в якісь іншій серйозній міжнародній інституції, намагався привернути увагу присутніх з допомогою мешта Львівської взуттєвої фабрики. А для більшого ефекту ще й погрожував, в разі чого, показати «кузькіну мать». Над питанням, хто такий «Кузька» і чому його «мать» має боятися вся цивілізована Європа ще й сьогодні ламає голову не один зарубіжний аналітик. Але Микиті нема чого дивуватися – він був простим чолов’ягою, вигодуваний кукурудзою і міг собі дозволити трохи побешкетувати.

Ось тільки його лаври, на жаль, не дають спокою деяким вітчизняним політикам. Після заяви директора розпорядника Міжнародного валютного фонду, про те, що наступні транші Україна отримає лише після того, як наші високопосадовці перестануть «Ваньку валяти» і почнуть хоча б щось робити для реформування країни, нардеп з фракції прем’єр-міністра Олена Калганова вирішила з’ясувати, хто це тут «рамси попутав» і «пургу жене», і розмістила на своїй сторінці у Фейсбуку коментар щодо цієї ситуації.

Поданий нижче текст повністю і не лише слово у слова, а й крапка у крапку належить народному депутатові з фракції «Народний фронт» і я не несу жодної відповідальності за його вплив на психіку пересічного читача, та все ж прошу забрати від моніторів неповнолітніх. Цитується мовою оригіналу.

Отже, Олена Калганова: «а вы еще побільше засритесь с шокинымикононенкамирасследователямитипалещенко, а потом удивляйтесь реакции МВФ. сказано же. нынешний премьер-все будет. женщина почти святая. все видит. все понимает. а мы ей в ответ что? «писечку»(с)? они задолбали нас больше, чем мы запад. ну доставайте какую никакую берлагу из трусов. как не работает? не теребите. проиграем процесс».

Ну що тут скажеш? «Кумарить» «чувіху» по-дорослому. Хотілося б, звичайно написати: «пані Олена», але рука не піднялася. Я прошу вибачення, але оця «чікса» пише закони, за якими нам з вами доводиться жити?

Я довго думав – звідки ж у людини такий хист до «красного письма». А потім з’ясував, що вона закінчила Московський державний університет шляхів сполучення. Ну якщо Московський, то у мене більше запитань нема. Але є вони у представників МВФ. Вони б дуже хотіли знати про що йде мова у цьому посланні, але на всю велику організацію так і не знайшлося жодної людини здатної «ботати по фені».

А на завершення ще скажу, що після такої демонстрації інтелекту намагання нашого Олега Барни намацати щось у штанах в прем’єра виглядає дитячими пустощами.
Андрій БЕРЕЗОВЧУК

Коментарі вимкнені.