Кохання не існує, – вважає тернополянка

Я думаю 21 століття можна назвати століттям імітації,бо саме цим ми зараз і займаємось..
Ми імітуємо радість,коли насправді хочемо,щоб нас просто залишили у спокої або коли хочеться показати,що ти щасливіший за інших. Хоча цей самообман дуже дико виглядає. Насправді.
Ми імітуємо сміх ,слухаючи плоскі жарти людей,бо не хочемо вірити,що все насправді так погано.. Все частіше помічається в людей нова хвороба,якій навіть є точний діагноз – “рак гумору”.
Ми імітуємо дружбу,щоб мати з ким вбити час на навчанні,на вихідних та й впродовж всього життя. Але зараз дружбою називають просто часті зустрічі знайомих людей,які рідко коли тобі з чимось допоможуть. І якби не абсурдно звучало,але набагато легше знайти людину,яка тобі щиро співчуватиме і дуже важко знайти того,хто щиро радітиме твоїм успіхам. А те,що зараз називається дружбою… Просто пусті слова. І якщо раніше ще говорилось,що дівчата не вміють дружити,а хлопці вміють,то зараз що з тих,що з тих поважають дружбу лише одиниці.
І ще одне дуже таке спірне питання. Кохання. Що воно таке? На мою думку, кохання – визначення ,придумане людьми,яким просто було нудно жити.. І навіть якщо воно існує,то зустрічаєш його тільки раз. А не так як зараз,кожного тижня у всіх нові кохані..Тільки встигай слідкувати. Всі просто імітують це “високе почуття” ,щоб :
1. не бути лохом. Бо якщо ти не маєш дівчини,то ти лох. А ніхто не хоче бути лохом. =))
2. мати змогу регулярної фізичної близькості.
3. ще один спосіб вбити свій вільний час.
Я ж вірю у симпатію,в якісь ніжні почуття,але свого майбутнього чоловіка я не кохатиму, я просто будуватиму з ним сім*ю і хотітиму від нього дітей. А ви можете й надалі гратись у своє “кохання”..Хоча ж це всього-на_всього симпатія,яка потім просто переростає у звичку. Просто без таких вигаданих понять було б нудно .
Але дивитись як люди зараз імітують ,що ЖИВУТЬ стає ,чесно кажучи, страшно…

Діана Rebel Дмитрів =))

-1 thoughts on “Кохання не існує, – вважає тернополянка

  • 17:28 | 19.08.2013 о 17:28
    Permalink

    Ну, в що віриш – те і отримаєш – “якісь ніжні почуття” та “симпатію”.
    Дуже мені цікаво чи далеко твоя майбутня сім’я заїде на такому пальному….
    А скоріш за все це і буде те про шо ти тут так безграмотно пишеш – “імітація” сім’ї”.
    Щасти тобі дитино!

Коментарі вимкнені.