Маючи такий потужний інструмент, як Майдан, так бездарно втратити – це мистецтво

Ми знімаємо нейтралітет. В односторонньому порядку. Тримати його саме зараз – рівнозначно зраді.
Ми свідомі того, щоб отримати ковші бруду на себе. Якось переживемо. Але надалі мовчки спостерігати за цим «гоцаки-шоу» не маємо права.
Псевдо революція недолугих імпотентних політиків, дутих моральних авторитетів і самопроголошених громадських лідерів веде нас у глухий кут. Щирість й завзяття громади цинічно зливається в помийну яму пустопорожніх промов та містерії пісні і танцю.

Каталізатором нашого рішення стали довибори на, т.зв., п’яти проблемних округах. Маючи такий потужний інструмент, як Майдан, так бездарно їх просрати (а іншого слова – не підібрати) – це мистецтво. Тим більше, зробити це у Києві. І КОМУ!?

Цілковита відсутність координації сил й координованості дій доводять нездатність нинішніх поводирів, незалежно від псевдо, чи то «політик», чи то «моральний авторитет», чи «громадський лідер», окреслити чіткі завдання та мету Майдану. Майдан перетворюється з інструменту у самоціль. Це – сумно.
Саме тому, ми й оголошуємо про зняття нейтралітету.
З владою – все зрозуміло. Це плід пострадянського менталітету у головах та індустріальної свідомості дикого капіталізму у діях. Слід це усвідомити й поступати щодо неї відповідно.
Разом з тим, ми будемо нещадно критикувати невірні, з нашої точки зору, кроки й її опонентів. Вважаємо такий стан речей нормальним і прийнятним.
Зараз не час реверансів й поклонів, не час співання осанни й читання дифірамбів. Відсутність критики – набагато гірше від, інколи, хибності її.
 Просимо поставитись з розумінням.
ІАГ «Фокус»
Олег Мартинюк
P.S. Вимагайте волі Тимошенко! Без неї, бачу, – кронти! Всім нам.

-1 thoughts on “Маючи такий потужний інструмент, як Майдан, так бездарно втратити – це мистецтво

  • 23:09 | 16.12.2013 о 23:09
    Permalink

    Та ви шо?! Олег мартинюк, ІАГ “Фокус”! це ж совість нації! Опозиціонери як почули, що такі люди знамениті їх критикують, то тепер відразу перейдуть до активних дій!

  • 12:07 | 17.12.2013 о 12:07
    Permalink

    Останнім реченням все зіпсував. Та з цієї “жіночки” все й почалось. Вона буде сидіти в тюрмі, поки я буду молитись за це.

  • 12:32 | 17.12.2013 о 12:32
    Permalink

    таке враження що писало або хворе на голову або нетверезе. Фокусник блін! а на Майдан не пробував сніг розчищати?

Коментарі вимкнені.