Не пробачимо культурним діячам, – обурюється тернополянка

На скриньку Тернополя прийшов лист від читачки про концерт мистецьких колективів області, присвячений  Дню Матері, який відбувся у “Перемозі” 11 травня. Після спілкування з друзями, які відвідали цей концерт, читачка обурюється і дуже шкодує, що в Тернополі не було оголошення про його проведення:

1 травня ми з сім’єю гуляли в центрі Тернополя. Йшли мимо народного дому “Перемога”, а там якраз виходили люди з концету. Побачили знайомих тай розговорилися. Ті пожалілися нам, що переглянули такий хороший концерт, але крім них в залі було дуже мало людей. Кажуть що виступаючих було більше, ніж глядачів.

Ну як так можна? Яке таке наше управління так недбало ставиться до своїх обов’язків? Ну чому треба було псувати свято усім тим матерям, які задіяні в концерті, для того, щоб інші матері навіть не знали що для них роблять концерт?

Знайомі розказали, що концерт був дуже позитивний і дуже багатогранний. Тільки ж про нього знали тільки задіяні артисти. Ні одної афіші у маршрутках, ні одного інтерв’ю на телеканалах міста, ні одного плаката на стовпі.

Нам з чоловіком стало так прикро, що не змогли цього побачити. Бо ми дуже цікавимося творчістю, самі займаємося танцями, троє наших дітей танцюють і співають в хоровій школі. А тут таке пропустити…

Дякуємо вам, керівники культури нашого міста. Дякуємо, що навколо тільки про вибори і чути, а про культуру міста всі забувають. Дякуємо, що тільки кандидатам в президенти за бабки вмієте концерти гарно і яскраво робити, а як без бабла то вже й ніхто не знає про таких перлин на сцені.

Ввечері пошукали ми інформацію в інтернеті і знайшли лише перелік золотих колективів Тернопілля, які були задіяні в концерті: “…народний аматорський ансамбль класичного танцю «Перлина», ансамбль народного танцю «Галичанка» Тернопільської обласної комплексної школи мистецтв, народні аматорські: театр української пісні «Аура», ансамбль бандуристів, ансамбль народної музики «Оберіг», театр народної пісні «Отава». Слова подяки лунали у виконанні співачки, композитора, поета Ольги Монастирської. Сольним концертом «Колискова для мами» порадувала матерів народна артистка України, солістка Тернопільської обласної філармонії Любов Ізотова”.

Нащо запрошувати такі таланти в місто і закривати їх в “Перемогу”, якщо їх ніхто не побачить і не почує? Не пробачимо нашим культурним “дєятєлям” такої “самодіяльності”.

Коментарі вимкнені.