Емоції тернополян холодного мокрого ранку 15 травня

  • “Ласковий прівєт” нашим перевізникам!!!
    Картина маслом щойно вранці:
    На моїй зупинці по вул. Карпенка купа народу, зграя дітей-школярів і більшість людей тільки-но дізнається, що нині (оказуїцця!!!) страйк перевізників)))))))))))))))))))))
    Далі: приїхав тролейбус #1 – половина людей в нього просто не змогла поміститися фізично, іншу “одиницю” чекали хвилин 25, і знову усі люди не сіли…Додайте ще до цього всього нинішню “чудову” погоду!!!
    Сказати, що люди були роздратовані і злі – то не сказати нічого.
    Думаю, що шановне паньство, яке взяло на себе зобов’язання по перевезенню людей містом нині відчує на собі усі ці негативні флюїди…
  • За таких погодніх умов , як сьогодні, могли б і скасувати свій страйк. Всі промоклі і змерзлі діти на їх совісті !!! (((
  • Діти нині на зупинці виглядали “дітьми підземелля”
  • Шо це, б, таке? Хто пояснить моїм мокрим, холодним шкарпеткам та їх горе-носіям, які опинилися на чужині (на відстані повного робочого дня), шо це, б, таке? Годину добиратися на роботу єдиним в місті тролейбусом, звісно не зовсім по дорозі, стояти на зупинці під парасолькою-дауном (шпицями до неба) і милуватися рядом позуючих маршруток у стані нерухомості на протилежній зупинці. Тернопіль сьогодні — якась Польща, стільки слів “курва” на квадратний метр! Ні, навіть для Польщі це загусто.Ба, тринадцяте ж було вчора!
  • Всього 40 хвилин у чудом (!) зловленому таксі, невеликий гак за колегою, всього 63 грн на лічильнику – і опля – ти на роботі  А тут тишина, мало хто хоче на шопінг, коли такий дурдом в місті робиться….
  • Маля, років 7, з величезним шкільним рюкзаком, шморгає носом і ледь не плаче – “Мамо, я запізнююсь до школи!” І додає зовсім тихенько – “Я дуже змерзла!” На зупинці холодно і мокро, дощ і вітер, Маршрутки нема, тролейбуса годі дочекатись….
  • сьогоднішннім страйком тернопільські перевізники допомогли Українській Армії бензином! ось, що означає – не словом а ділом) а ще був прекрасний ранок – чистий, свіжий і без дирканння! а найголовніший висновок який я зробив, наприклад, для себе – від того металобрухту громада тернопільська може відмовитися! давно пора провести прозорі конкурси на переезення і навіть залучити бажаючих з інших міст! навіть, якшо добре пошукати то і в містах побратимах з-за кордону знайшовбися бажаючий…

Інформація зібрана з особистих сторінок тернополян
у соціальних мережах Вконтакті та Фейсбук.
До уваги бралися ише дописи в публічному доступі

Коментарі вимкнені.