Подвійні стандарти тернопільської «Свободи»

Дивує мене, що дехто у Тернополі ніяк не заспокоїться. Здавалося б – вибори пройшли, результат досягнутий, спочивай собі на лаврах і думай,  в якій то обгортці подати тернополянам генеральний план міста,  щоб вони сприйняли його за цукерку. Так ні ж. Зайдеш на якийсь сайт, який всю виборну кампанію війту нашому дорогому дифірамби співав чи радіо включиш,  на якому все ще від газети з галюціногенами не відійшли – а там першою новиною “Самопоміч”. Ну от не хочуть її депутати, нехороші вони такі, брати на себе відповідальність. І роби з ними,  що хочеш. Сергій Віталійович їм вже найдорожче,  що у нього є,  запропонував – земельний комітет. А вони –  відмовляються. А йому ж так хочеться,  щоб вони взяли на свої плечі цю ділянку роботи. Він би тоді через підконтрольну більшість протягнув якесь земельне питаннячко: ну, там віддав би одному товаришу ще шматочок землі для ринку поверхів так з на вісім, на якому могли б горщиками для квітів торгувати, а тоді б звинуватив у цьому “Самопоміч”.  Мовляв,  бачите, тернополяни мої любі, вони мене у земельних махінаціях звинувачували, а самі вашу землю роздають.

І потирав уже вдоволено війт наш рученята, які нічого не, а що саме –  ви і без мене знаєте. А ті нехороші типи із “Самопомочі” не виявили жодного бажання йому у цьому допомагати. І звинувачують їх тепер звідусіль у безвідповідальності і боягузстві. Ну не хочуть брати на себе відповідальність.  І все тут.

Тут варто декому нагадати,  як після парламентських виборів одна партія з влади втікала, мотивуючи це відсутністю підтримки електорату. Хоча справжня причина була набагато банальніша – в країні війна, економічний стан жахливий. Будучи при таких розкладах при владі,  жодним чином не піднімеш свій рейтинг. І подалася та партія в опозицію. Хоча якщо подивитися на те, що відбулося у нашій міській раді, то з них така опозиція,  як з мене прихильник тернопільського війта. Але тим не менше ця хитрість спрацювала. І сьогодні партія знову отримала місця у деяких радах.

Це я веду до того, що перш,  ніж вказувати комусь на тріску в чиїмсь оці, варто б звернутися до хорошого офтальмолога,  щоб витягнув колоду зі свого ока.

Андрій Березовчук

Коментарі вимкнені.