“Путін – найвигідніший для України московський лідер”

Щиро вважаю, що Путін – найвигідніший для України московський лідер. Щиро хочу, щоб його режим протримався якомога довше.

Україні вигідна безпринципність, з якою він зливає ідіотів, що повірили, ніби КДБшник хоче воювати за русскій язик проти НАТО. Україні вигідна його залежність від західної фінансової системи, вигідна його радянська неефективність і викопна ідеологічна закостенілість. Чим довше Московією керує Путін, тим менше в ній життя.

Ми мусимо усвідомлювати, що будь-який романтик-революціонер буде небезпечніший для нас, ніж ця номенклатурна потвора. Але також ми мусимо усвідомлювати, що номенклатурну потвору так чи інакше скоро знесуть – Московія не уникне свого Майдану.

Ми маємо не прогавити час, і коли Московія зануриться в революційний хаос, швидкими, спланованими заздалегіть ударами повернути собі втрачені території. Чим довше Путін сидить на троні, тим більше в нас часу підготуватися.
Дмитро Різниченко

-1 thoughts on ““Путін – найвигідніший для України московський лідер”

  • 11:30 | 10.06.2014 о 11:30
    Permalink

    Абсолютно правильно, пусть москалия сдохнет как можно быстрее. Смерть москалям!

  • 11:49 | 10.06.2014 о 11:49
    Permalink

    Є чітка логіка в тому що ви говорите. Росія валиться. Наступить момент коли події будуть розвиватися дуже стрімко — розвал буде повним у всіх сферах життя, добре якщо цей хаос буде з мінімальними локальними війнами і грабежем та бандитизмом, без масштабної громадянської війни. Нам треба бути готовими вести чітку політичну лінію, проводити гуманітарні та пропагандистські акції, мати боєздатну мобільну високоорганізовану армію з сучасною зброєю, фінансові важелі, та модельні програми для зміни суспільно-політичних формацій. Адже в такій ситуації Україна буде займати і формувати новий геополітичний центр.

Коментарі вимкнені.