“Таких, як Крисак, треба гнати геть”, – правдоруб з тернопільських печер Борис Гора

Я пишаюсь, шо я з Тернополя, ДЯКУЮ тернополяни, ви різні, але як тре, то ми разом!

Колись то за свої гроші виставляв команди на Кубки-Чемпіонати з туризму, на ровері їздив далеко, в гори ходили, багато де тернополян запам’ятовували позитивно і зараз багато спортсменів, туристів гідно представляють нашу область, і це відчуття відповідальності і зараз отримав.

Був вчора в місті, досить продуктивно узгодили і скоординували свої плани на подальшу роботу по збереженню Дністра. Дякую однодумцям і небайдужим, аж самому захотілось подовше пожити і не дати тим огидним кабінетним чиновникам спокійно й надалі брехати, дерибанити державні гроші і нищити природу!

Потім була прес-конференція, де прийшло досить багато різних журналістів і різноманітних слухачів, де ми могли вільно і неупередженно висловити свої аргументи, думки і правду, і відповісти на небагато запитань. Нікого не заганяли наказово, не платили за те грошей, все було вільно і щиро.

Вважаю, шо так має працювати і влада, аби люди прості їм вірили і допомагали. Для того треба таким як Барни опуститись з небес, або їх народ знову вижене, а таких як Крисак-Овчарук гнати геть – Україна-понад усе, а не партія-звязки-піар-гроші!!!

Нас об’єднав ДНІСТЕР, і ми зобов’язані зберегти його чистим, показувати іншим і залишити ще в кращому стані для своїх дітей!!! За нами правда і я в це вірю!

Фото з Судака, Крим важче повернути, але ми і то можемо, для того потрібна згуртованність ще більша!

Коментарі вимкнені.