Тарас Білан пішов у наступ на Міграційну службу!

Голова ТОГО «Тернопільські підсумки»  Тарас Білан написав чергового листа на електронну скриньку «Погляду» про те, як ганяють мам з малолітніми дітьми по різних відділкам міграційної служби.

Як коментує цю подію пан Юрій, він особисто був свідком цього хамства.

Так, 17  грудня минулого року в приймальні адресно-довідкового бюро Міграційної служби України  у Тернопільській області стояла молода мама з новонародженою дитиною на руках.

Причиною тому є вигадана якимись жирно-пузатим  чиновником потреба в черговій довідці про те, що дитина не прописана за іншим місцем проживання.

Працівник бюро – пані Ющенко,  до молодої  матері з маленькою дитиною кинула : Хай дитину вдома залишає…

Залишити можна, але хто годувати буде?

Для того, щоб прописати дитину (паспортний стіл на м-ні Дружба) за довідкою молодих батьків «посилають» в Центр (на вул. Острозького).  Там батько чи мати немовляти пише абсурдний запит про те, що дитина з ним, або з нею не прописана.

Молода сім’я з дитиною на руках (дитя в такому віці потрібно годувати кожні пару годин) після «купи нервів», стояння в чергах, катання в громадському транспорті , повертається в паспортний стіл (заради справедливості , слід відмітити , що працівників паспортного подружжя характеризувало позитивно).

Прописують…

Батьки вважаючи , що догляд за дитиною важливіше,  забувають і про адресно-довідкове бюро і про «приємне спілкування» з пані Ющенко.

 

Навіщо ганяємо людей? Витрачаємо їх час , гроші, просто «покращуємо життя»?

В заяві на прописку є графа, в якій згоду на реєстрацію дитини, саме за цією адресою, дає батько або матір(в залежності до кого дитину прописують).

Фактично, поставивши підпис, та прописавши дитину ще десь  – для батьків наступає кримінальна відповідальність.

 

Потрібно ліквідовувати!!!

  Але ж там працюють:  або куми, або свати, або, або..

От і ганяють молодих батьків, щоб перед Києвом «показники відвідуваності» показувати. А в Києві сидить головний адресно- довідковий… І розповідає  байки , в тому числі , керівництву держави,  про потреби збільшити фінансування на утримання такої вкрай важливої ділянки.  Кого вводите в оману?

Витрати по Тернополю: 258956 гривень наших податків(офіційні дані за 2013р.). А якщо взяти по Україні? От вже і економія.

Бачите як гарно написано. І ніби все правда. І ніби так має бути.

Все для блага народу України!!!

«Тернопільські підсумки»  зацікавились цим питанням. Та готують звернення в усі можливі найвищі інстанції  про доцільність існування та можливість ліквідації адресно-довідкових бюро по всій державі.

Про те, що напишуть у відповідь чиновники , депутати Верховної ради, читайте згодом. Після отримання відповідей.

-1 thoughts on “Тарас Білан пішов у наступ на Міграційну службу!

Коментарі вимкнені.