Тернопільська “Свобода” поводить себе як донецькі “Регіони”

Сотні тернополян зібрались під стінами міської ради 25 квітня 2014 року. Кожен прийшов зі своїми проблеми. Натомість тернополян чути знову не хотіли.

Громада завчасно підготувала список десяти делегатів від кожної громадської організації. Питання було просте – зупинити дерибан міста.

Але після початку сесії до сесійної зали людей ніхто не пускав. Двері закрили. Це обурило громаду, а тому спочатку люди стукали у двері. Далі зі сторони вулиці підбігли охоронці, які намагались відтіснити людей від дверей. В результаті штовханини на дверях міської ради тріснула шибка. Хтось відкрив двері, аби скло не поранило когось з протестувальників. Тернополяни з ініціативної групи хотіли пройти всередину, але за декілька хвилин почали вибігати люди, оскільки в приміщенні міської ради хтось здійснив газову атаку. Декілька тернополян дістали отруєння. Отримали травми також “майданівці”, які отримали травми на Майдані в Києві. Хлопці казали, що такого від Тернопільської міської ради не очікували.

Згодом до тернополян вийшов міський голова, який пообіцяв створити комісію, яка буде займатись питаннями громади. Але люди вже не перший раз виходять на акцію протесту і не вірять. Тернополяни готові прийти до міської ради ще.

І додам пару слів чому все так сталось. Нагадаю, що вчора на одному з місцевих телеканалів міським головою була розповсюджена інформація про те, що акція під стінами міської ради спланована сепаратистами зі Сходу. Але на акції були присутні тільки тернополяни у яких є проблеми з владою міста, яке належить ВО “Свобода”. Тому хочеться запитати: це як треба поважати тернополян, які прийшли до міської ради з дітьми, у яких забирають стадіони, садки, парки, щоб назвати їх сепаратистами і провокаторами? І це робить наша “патріотична” міська рада? Крім того за вказівки керівництва міської ради людей неодноразово не пускали в приміщення до депутатів, забороняли проводити мітинги. Місяць тому “майданівців” в міській раді обізвали наркоманами. Хто дозволив міській раді ображати тернополян? Два тижні тому за брехню “Свободу” засвистали і вигнали з Майдану.

 

Андрій Любецький

-1 thoughts on “Тернопільська “Свобода” поводить себе як донецькі “Регіони”

  • 22:47 | 26.04.2014 о 22:47
    Permalink

    Прикро, що таким чином бидлота у вишиванках черговий раз “розвела” жителів Тернополя. Країна стоїть над прірвою. 25.04.14 оголошена повна мобілізація у військово-медичних закладах ЄРЄФІЇ. А хамло у цей час звертається з заявою до в.о.генпрокурора про якихось міфічних східняків. Відомо, що совість-категорія не юридична, але – що далі? Він таки дійсно нічого не розуміє, що за тих кілька місяців і люди і Україна змінились і більше красти йому та його шакалам НЕ ДАДУТЬ.

    • 10:26 | 27.04.2014 о 10:26
      Permalink

      Стефко, що саме в тебе вкрали? Чи то класичне пояснення “всі так кажуть”?

  • 01:31 | 27.04.2014 о 01:31
    Permalink

    Спостерігаю в Надала вже з грудня 2013 така тактика боротьби з критикою та компроматом – давайте все на папері і на комісію. Вже скоро півроку пройде, а ще жодного рішення цих комісій, які б зупиняли злодійню в міськраді не було.. і не буде.
    Бо це “комісування”- окозамилювання чистої води.

    Люди на Майдані в грудні гинули, а вони в раді крали і дерибанили в цей момент і далі продовжують…А на людей вони не зважали, не зважають і зважати не будуть, поки людському терпінню не урветься терпець, і не відправлять їх до яника

    • 10:29 | 27.04.2014 о 10:29
      Permalink

      Якщо ти входиш до складу тих комісії, то може сам оприлюднюй їх результати або висвітлюй їх роботу? Чи у чому проблема?

  • 09:20 | 27.04.2014 о 09:20
    Permalink

    Закликаю: -остерігатеся Надала та його гоп-коммпанії! Вони не зупиняться ні перед чим.Лише розпск Тернопільської міської ради може їх зупинити. А після розпуску – детальне рзлідування злочинної діяльності свободівців в Тернополі та області в цілому з обов”язковою відміною незаконних ршень. Не маймо надії на місцеві провоохронні органи бо всі вони за одно, всі вони корупціонери. А починати потрібно з неприхованої критики Надала, масових акцій проесту та звернень до центральних оргаів виконавчої влади, бажано безпосередньо в Київ…

  • 10:21 | 27.04.2014 о 10:21
    Permalink

    Під шумок революції в п’ятницю усілякий юмаксівсько-араксівський криміналітет пробував захопити міську раду. Неочікувано для бандитів на її захист стали самооборона, автомайдан та громадськість.

  • 10:23 | 27.04.2014 о 10:23
    Permalink

    Можливо, що міської ради і є питання та претензії. Але коли незадоволені підключають до розбірок криміналітет – це вже перебор! Усі бажаючі змогли виступити, а Юмакс відправився у свої нори, з котрих повилазив!

  • 17:16 | 27.04.2014 о 17:16
    Permalink

    На жаль, вишиванка на грудях не є ознакою порядності та людяності у серці. Сиротюк (Свобода) теж приїжджав до княжого міста Теребовлі. Вів ділові переговори з Поперечним (нині Свобода). У Поперечного позитивних характеристик мало. Сиротюк маючи законні права звільнити всіх регіоналів з райдержадміністрації не зробив цього, вони регіонали (що активно підтримували злочинну владу Януковича) працюють “совістно” і досі. Про що ж говорили “порядні” свободівці? Невже немає ким замінити паскудних регіоналів-посадовців? Тому у Теребовлі все по-старому, по-корупційному, по-брехливому!!! У Вас Тернопіль теж? Тому Сиротюк і Надал по ділах своїх стають одного поля ягоди…

    • 18:14 | 27.04.2014 о 18:14
      Permalink

      Висновок: якщо хтось із жителів Тернополя чи області буде критикувати обласну чи міську владу за погані дороги, імпотентні ЖЕКи, хабарі і т.д. – цих людей називатимуть “сепаратистами”? А Надал з Сиротюком, депутати, чиновники тоді хто? Ангели?

  • 18:20 | 27.04.2014 о 18:20
    Permalink

    Можна багато говорити про зловживання,брехливість, корупційність, закритість інтриги міської влади. ,,Сволота” і шоу перестала організовувати після того як її засвистали, народ прозріває, для чого цим горе-патріотам влада, яка нічим не відрізняється від попередньої. Мені як пересічному жителю образливо чути від мера, що всі провокатори та сепаратисти. 25 квітня- це позор міській владі. Необхідний майдан,і не тільки відставка міської ради,а притягнення до відповідальності,та дострокові перевибори

  • 21:05 | 27.04.2014 о 21:05
    Permalink

    Бандюки вирішили згадати молоді роки – буремні 90-ті і захотіли мзду від Надала, а він їх послав. І правильно зробив. Надал справжній лідер громади Тернополя.

    • 10:28 | 28.04.2014 о 10:28
      Permalink

      Якби менше грабав, то може й був би справжнім лідером громади. На жаль, таких лідерів багато по області. Чому ніхто не запитає на які гроші куплені їхні шикарні лідерські машини? Чому ніхто не озвучить заробітню плату “лідера” і не порахує скільки років треба працювати щоб таку мати? Вже один лідер ласковецький (птахофабрика, кондитерська фабрика тощо) розбудував Тернопіль, тепер свої шанси використовує інший! Жодна з міських та обласних газет цих тем не піднімає, хоча всі це знають. Лідером Надал буде тоді, коли запрацюють великі підприємства Тернополя, коли заробітна плата тернополян буде не найменшою по Україні, коли перестануть тернопільські підприємці платити гроші в конвертах, коли у студентському місті перестануть брати хабарі горе-викладачі, коли лікарі перестануть нагло наставляти свої кишені і здійснювати психологічний тиск на пацієнтів тощо тощо….

Коментарі вимкнені.