Чому Росія сьогодні цілий день істерила. Підсумок дня від Дзвінки Торохтушки

Доброго вечора, файномістяни!
Листопад задощив і повіяв холодом, мо й снігом нас накриє скоро. Як ото в США. Ні, нам так не можна. Хто-зна, як воно там зі снігозбиранням у нашої влади. Нам трішки снігу треба: так щоби ото снігопадіння не спричинило житттєвих заторів і сходження нервових лавин.
От і в новинах нині лавин не передбачається. Так: трішки снігу, тобто, сміху.
1. Самий головний у луганській недоробленій республіці нині рано терміновим листом викликав на дуель нашого Президента. Кажуть, що то він на ніч жіночий роман читав, лицарський, от і дзьобнула вранці ідея в голову. Або перепив…Хто-зна. В них там все складно дуже, бо республіка ж недороблена.
2. В Росії весь день істерили з приводу можливого вступу України до НАТО і вимагали гарантій, що такого не буде ніколи. На що наше МЗС відповіло, що гарантій дати не може, бо ідея вступу дуже давня, а гарантії даються лише на нові товари і послуги. Отако.
3. МЗС Канади уточнило Росії висловлювання свого прем’єр-міністра на саміті G19. Так і повторило “Танки гоу хоум!”
4.Але цвяхом сьогоднішньої програми дня стала організація ЮНЕСКО. Вони щось знають, – не інакше. Бо, чого б тоді закривали представництво в Москві? Певно, невдовзі не буде там нічого вартого статусу світової спадщини…
5. Чого не скажеш про наше файне місто і його не менш файні околиці. Так є ідея і бажання включити в перелік спадщини ЮНЕСКО замок графа Бадені у Коропці. Добрі люди, навіть, уже трохи грошей найшли, аби його побілити. Ще би вікна та ремонт…

6.От вміли ж люди колись будувати! І технології які мали. Ех.. Ну, як не дивіться на проблему, але таки не має забудовуватись парк Національного відродження. Хай, навіть, і екоготелями з наногувернантками. Може, б гостей файного міста, бажаючих зупинитись в екоготелі, шляк не трафить, якщо той готель стоятиме в кукурудзі на Збаразькому кільці, а не серед парку?
7. Медики всіляко закликають тернополян вакцинуватись від грипу. Мовляв: насувається, високотемпературний, з підвищенням темпу кашляння і чхання, головними болями і ускладненнями від самолікування.
8. У файному місті скоротили кількість маршруток. Аж на 14. Натомість додали 6 тролейбусів. Подивимось, як нам від того стане краще їздити.
Завтра – новий день. На жаль, ще не п’ятниця. Але хай він буде світлим. Все буде добре!

Коментарі вимкнені.