Тернопільський «губернатор» знайшов «підробіток»?

Сьогодні, якщо хочеш дізнатися як справляється зі своїми обов’язками той чи інший чиновник, то шукати інформацію потрібно не на сайті відповідного міністерства, відомства чи установи, а у соціальних мережах.

Ось нещодавно керівник одного з департаментів тернопільської ОДА чи не половину робочого дня витратив,  замовляючи піцу через інтернет. Ну ніяк не міг чоловік визначитися – з грибами він хоче чи з шампінйонами.

Не відстає від своїх підлеглих і голова облдержадміністрації Степан Степанович Барна. У нього у Фейсбуці аж дві сторінки.

Ось інформація, якою він ділиться на одній з них.

10 лютого: в Підволочиську ЦРЛ з діагнозом «Загальне переохолодження організму, закритий перелом правої гомілки.” шпиталізовано місцевого жителя гр. Когарко А.М.,1958 р.н.

7 лютого: Станом на 18.00 год. виникло дві події. ДТП: с. Вишгородок, Ланівці – наїзд на пішохода; Інші: м. Тернопіль – підгорання їжі на плиті.

5 лютого: Станом на 18 год. виникло чотири події: смт. Заводське Чортківського р-ну – пожежа в гаражі, смт В. Березовиця Тернопільського району – пожежа газової плити, с. Залісці Збаразького р-ну – обмороження стоп.

30 січня: Станом на 18.00 год. виникла одна подія. Пожежа: м. Тернопіль, вул. 15 квітня, 29 – сміття та речі дом. вжитку в кладовій підїзду на 7-му пов.

27 січня: В м. Борщів по вул. Промислова, 2а черговим караулом проведено зрізання дерева що створювало небезпеку для пішоходів. Бережіть себе!

У мене є дві версії зацікавленості Степана Степановича такого роду інформацією. Перша фантастична – в області вирішені практично всі нагальні проблеми і тепер залишається перейматися лише “підгоранням” їжі на плиті. І друга більш реальна – “губернатор” просто трохи підробляє у прес-службі ДСНС України в Тернопільській області.

Андрій БЕРЕЗОВЧУК

Коментарі вимкнені.