У тернопільського мера проблеми з пам’яттю?

Є у мене один великий недолік – я практично ніколи нічого не забуваю. Десь щось побачив, почув чи прочитав і воно назавжди залишається у пам’яті. Здавалося б – і для чого ото стільки всякого непотребу пам’ятати? А не кажіть, інколи воно таки стає в нагоді.
Ось читаю на “Погляді” інформацію ” У Тернополі буде ще 7 дитячих майданчиків”, яка закінчується словами: “Зазначимо, що у 2015 році за кошти міської казни облаштовано по одному дитячому майданчику в усіх 36 дошкільних навчальних закладах”. І щось мене у цьому місці муляти починає, щось спокою не дає. Таке дивне відчуття, що це вже десь було, десь я щось таке вже чув. Напружую трішки пам’ять, пробігаюся по її шухлядках і в одному місці таки знаходжу: “Садочки міста стовідсотково забезпечені ігровими майданчиками. Про це повідомили в управлінні освіти та науки міськради. Так з 30-ти дошкільних закладів абсолютно усі першого вересня запрацювали з новими майданчиками. Облаштували місця для дитячих забав за кошти міського бюджету. Вартість одного майданчика – 10 тисяч 285 гривень. Цього року встановили 29 майданчиків, один міський голова відкрив ще у минулому році. У всіх дошкільних закладах майданчики зробили повністю нові, тож тепер усі садочки в Тернополі стовідсотково забезпечені ігровими майданчиками, – зазначила очільниця міської освіти Ольга Похиляк”.
Воно здавалося б таки дуже добре, що в місті нашому про діток так піклуються, але справа у тому, що спогад мій стосується 10 вересня 2013 року, саме тоді і звітували у міському управлінні освіти про нові дитмайданчики. То я чогось не розумію – у наших дошкільних закладах тепер по два дитячих майданчики?..
Андрій Березовчук

Коментарі вимкнені.