“Я не хочу війни, але не цінною того, щоб вбивці друзів залишились безкарними”

Сьогодні – 40 днів як нестало Світляка (Андрія Дрьоміна).
Герої не вмирають? Будемо далі дурити себе сентенціями про те, що вони ідуть на небо, аби звідти продовжувати боротьбу, стають ангелами, охоронцями і заступниками?Досягатимемо дзену, читаючи мантри про немарність жертв?Співатимем патріотичних і сумних пісень нашого народу, закопавши сокиру війни, запхавши голову в пісок, а язика до сраки?Лішь би нєбило вайни?
І я не хочу війни. Але не ціною того, що мої найкращі друзі в могилах, а сволота, котра їх вбила лишиться безкарною, житиме за рахунок родин моїх загиблих друзів у блядському регіоні з нев’їпенно особенним статусом!

Це відповідь тим, хто другу добу бомбардує мене питанням: що за фото з шибеницею, Дзвінка неправа, так не можна, треба підтримать ПП, бо в нас іншого ПП немає…
У нас ПП. Повільно переростаючий в повний ППЦ. Якого собі вибрали – такого і майте. Але не примушуйте мене дивитися на світ чужими очима, думати чужими думками і жити чужими марними ілюзіями.Хотіли ПП – маєте. Я не хотіла. Саме тому: НІКОЛИ НЕ ПОДАРУЮ ЗЛОЧИНЦЯМ СМЕРТІ МОЇХ ДРУЗІВ! НІКОМУ! І ПРЕЗИДЕНТ НЕ ВИНЯТОК…
І прошу: не вчіть мене етичним нормам і моральним засадам. Помста – не гріх і не злочин. Помста – адекватна реакція людини на беззаконня, злочини і гріхи. Зло має бути покаране, а не затушоване теоріями меншого зла, християнським ниттям всепрощення і співанням церковних хоралів в якості молитов за наших ворогів.
Так, нам дуже важко буде перемогти в цій війні. Але не Росію і Ху*ла. Найважче нам буде перемогти самих себе. Але, шановні українці, хоча б раз на всю велику і глибинну історію України це потрібно зробити! Щоб Герої не вмирали!!!

Дзвінка Торохтушко

Коментарі вимкнені.