“Мені соромно і бридко, що в моєму місті такі люди”, – як у Тернополі реагували на воїна АТО

Мешканцям Тернополя особливо!!!!
Сталась сьогодні одна історія… зустрічала на вокзалі друга, який повертався з АТО (і це був великий шок, бо ніхто не знав, що він був ТАМ). І в мене ледь серце не стало, коли побачила його у формі та на костилях!!! Заросший, втомлений, посивілий… Був на самій передовій під Луганськом.

Він їхав до Франківська додому, де на нього чекає жінка з дитиною, яка ще навіть не підозрює ЗВІДКИ він приїде!!! Але прямого поїзда не було, тож планував доїхати з Тернополя з перевізниками, які щодня їздять.
Я була впевнена, що кожен шофер згодиться навіть безкоштовно завести куди треба, але… що ви думаєте? Там було 3-4 машини (знаю хто, бо періодично з ними їздили по маршруту), і двоє шоферів швиденько сказали, що вони тільки по місту таксують (хоч насправді заробляють поїздками Тернопіль-Франківськ-Тернопіль), один бус мав їхати – вже не їхав, і один шофер сказав, що хіба платите за всю машину – 450 грн (ну ви розумієте 350 грн на бензину і хоч 100 грн жінці занести, ну ви розумієте)

ЩО ЦЕ???? ЛЮДИ???!!!! ТО, ДЕ НАСПРАВДІ ЖИВУТЬ СЕПАРАТИСТИ??? Бачучи таку людину, солдата з АТО, який щодня ризикував своїм життям заради нас, ви що робите??? Треба бути останнім покидьком, щоб брати гроші!!!

МИ УСІ зобов”язані таким людям!!! З цим солдатом був його друг, який і заплатив ці гроші…. і поїхав з ним до самого дому, щоб усе було гаразд…

А мене розпирає великий сором і гнів, бракує слів і трусяться руки коли це пишу. Не вмію гарно писати, пишу як вмію, пишу про те що болить!!! Мені стидно і огидно що в моєму місті такі люди!!!!!!!!

Юлія Зелененька

-1 thoughts on ““Мені соромно і бридко, що в моєму місті такі люди”, – як у Тернополі реагували на воїна АТО

  • 23:39 | 2.12.2014 о 23:39
    Permalink

    Шкури вокзальні,їхній бог це гроші,могли заїхати на базу Галанту на волонтерській склад АТО і їм дали би гроші на заправку!!!

  • 07:37 | 3.12.2014 о 07:37
    Permalink

    Юля Зеленька гонорово завезла воїна власним коштом, чи лише на писанину хватило?

    • 12:39 | 3.12.2014 о 12:39
      Permalink

      При чому тут ВЛАСНИЙ КОШТ??? Хотів би глянути на того мудака-воділу, якби його чи когось із його рідні так “прийняли”!!!

  • 11:04 | 3.12.2014 о 11:04
    Permalink

    Журналюги в нас… А по магазинах не пробувала ходити і вимагати ті чи інші товари?

  • 14:42 | 3.12.2014 о 14:42
    Permalink

    Ті таксисти чмо вокзальне , їх гнати треба , стоять незаконно і втри дорога гребуть гроші ! Зелененька – а можливо дійсно хлоп не мав на заправку , а Ви знаю точно мали , то навіщо тако ходити , просити , самі заплатили , домовились по собі вартості , або наперед у ФБ кинули , волонтерів би знайшлось багато . А тернопіль то дійсно Ггг , памятаєте коли майдан взяли 18 лют. то більша половина Тернополян глибоко співчувала бідним людям які на майдані , а в той час в Трнополі на майдані було рівно 200 – 300 людей. ВСЕ , потім підтягнілись , але за те на другий день , по місцях бойової слави прошло чуть не половина міста , подивитись як було вчора як то всьо горіло . І влади ніодного хробака не було – бо знали що то вже абзац і п .. здец люди не встоять – встояли ! То що він не хотів везти та й ще аргументував як жлоб – це його справи , а що зробили Ви пані Зелененька ?

    • 22:00 | 3.12.2014 о 22:00
      Permalink

      А Ви знаєте чому вони “стоять” незаконно? Поцікавтесь. З них “получають” всі! А наші мєнти далі “пасуться” на дорогах використовуючи ті ділянки де часто люди просто помиляються!

  • 21:53 | 3.12.2014 о 21:53
    Permalink

    Ну як можна бути таким тупим??? Одна “розумна” написала, а інші піддакують. Це те ж саме, що зайти в магазин і вимагати в продавця, власника, директора, байдуже в кого віддати товар! Весь товар, половину і тд… Так чинять виблядки-апалчєнци на сході. Це грабунок! Ви, ті хто підтримує цю туфту, чітко напишіть який відсоток доходу ви віддаєте на війну. І скільки (суму) залишаєте на життя. Хлопці можливо мають “на кармані” останні 500 грн, а ви їх осуджуєте. Дорога в Франківськ по собівартості 1000грн на нормальній машині. На срачі можливо в 500-800 вписатись. Пропонували ж практично за половину вартості. Але ж ні, треба осудити людину за те що вона не “покрила” все (собівартість і заробіток).

Коментарі вимкнені.