Як Зеленський трохи “переборщив” з Порошенком

Цьгоріч, чи то уже минулоріч, у передноворічний тиждень соцмережі підірвав мейнстрім – постити текстові й фотографічні підсумки “Свого” 2014-го. Приміром, Facebook узагалі полегшив це для своїх юзерів. Він автоматом підбирав світлини “Вашого 2014-го”. Дітище Цукерберга пропонувало це й мені. Я постити “атвоматичний” звіт не став. Вважав, Facebook шо-та не то повигрібав з підвалу мого екаунта.

Тепер уже 2015-й. Мейнстрім минув. Усі про нього забулися, та й я разом з усіма. Правда, забувся до тепер. Забувся, поки не натрапив на, гадав, легкий святковий дотеп від “Студії Квартал 95”. У майже 9-хвилинному ролику Зеленський грає президента Порошенка. Гарант, за сценарієм, з добрячого післяноворічного похмілля. І, стримуючи блювотину “каторая прішла і адашла”, звертається до свого народу. З дотепом усе, наче, гаразд – є правда жизні, десь масний жарт проскочив etc. Але одна цитата не те, щоб обурила, і не вразила… Вона спантеличила.

“Прашол 2014-й год, да і хрєн с нім” – каже президентівський персонаж Зеленського.

Який, на хрен, хрен з 2014-м? Якщо це дотеп – то я, вочевидь, надто мізантроп для нього.

На цьому відрізку ролика, присягаюся, почав самовідтворюватися уже мій власний уявний ролик – підсумковий, 2014-й. “Хрена” я там не побачив.

Було спершу це:



Тоді – це: 

Далі:

Потім:

У липні, приміром:

Пізніше:

Уже зовсім перед 2015-м:

Згоден, фотозвіт – не з традиційних Новорічних. Але таким вже був 2014-й, й не лише у мене. І він уже точно не заслужив, аби його – рік минулий – посилати “на хрен”!

P.S. пардон за пафос, якщо його тут знайдете.

Андрій Орляк,  20 хвилин

Коментарі вимкнені.