А ви пробували картопляні голубці? (рецепт)

5-6 великих картоплин потерти, як на дируни.

Запарити середню капусту.

До тертої картоплі додати присмажену до золотого кольору цибульку, посолити. Можна трішки поперчити. Но я не перчу. Додати ложку (столову) сухої манки, вимішати. Якшо “фарш” вийде не дуже густим, тоді голубцібудуть пухкі. Якшо ж “фарш” зіб’ється – знайте, що будуть тверді голубці.

Загалом начинка має вийти рідкуватою. щоправда її важко завертати. Проте голубці будуть м’які та пухкі. Ложку начинки класти в листок, швидко загорнути і скрутити.

Якшо готуєте дану страву не в піст, то можна добавити ще й свинного чи телячогофаршу. Теж виходить смачно.

Голубці викладаємо у баняк. На дно – трішки води. Залити сметаною (або молоком) і додати ложку смальцю (можна не додавати).

При подачі полити зажаркою з цибульки.

Смачного!

-1 thoughts on “А ви пробували картопляні голубці? (рецепт)

  • 12:08 | 22.01.2012 о 12:08
    Permalink

    А хто ж автор такої смакоти?

Коментарі вимкнені.