2012 рік у Валентина Хоптяна розпочнеться з труднощів – прогнози астрологів


Пропонуємо нашим читачам найповнішу астрологічну картину  від астрологів та номерологів нашого міста на 2012 рік. На долю міста, країни мають вплив певні люди. Долею тих, кого ми вважаємо знаковими людьми для Тернополя у цьому році, ми  поцікавилися у астротаролога, хіролога  Ігоря Яблонського,  який у попередні роки доволі точно моделював ситуацію у країні.   Щоб гороскоп був ширшим, ми звернулися також і до номеролога Мирослава Собчука, який зараз фактично відділений від зовнішнього світу через остаточну втрату слуху.   Обоє чоловіків не були попереджені про таке неординарне завдання. Інформація, яку вони отримали від нас про обраних нами політиків,  зводилася  лише до дати народження та прізвища і ім’я діяча. Отже, читайте, порівнюйте, та робіть власні висновки. Наступний прогноз від тернопільських астрологів має змогу дізнатися голова облдержадміністрації Валентин Антонович Хоптян.

–          Три п’ятірки кажуть, що він – витончений егоїст. Це не означає, що дбає лише про себе, це  така приміром трепетна любов до «пупсика», який у нього десь залишився з дитинства, що не приведи Господи, хтось його зачепить – за нього він ладен на все.  – пояснює Ігор Яблонський, – У нього конструктивний розум, він мислить, як інженер, завжди знає, як вирішити ситуацію.  Він – науковий геній, тому можна сказати, що працює не на своєму місці, хоч а і тут  , як застосувати власні здібності. Він хороший виконавець.  Однак для нього цей рік, як і для Сергія Надала, є «Роком Жертви»  – тобто його всіляко будуть випробовувати.  Однак цілком впевнено можу сказати, що він володіє таємною інформацією, не доступною для інших людей. Тому люди, з якими він має мову, можуть дати йому будь-яку суму грошей без розписок.  До чесних людей він ніколи не підійде із претензіями чи вимогами. Тільки до тих, хто має статки нажиті нечесним шляхом  – і він про це знає.   Цього року буде відновлювати власну сім’ю, яка дала тріщину.

Мирослав Собчук  також вважає, що губернатор володіє феноменальним розумом.

–          Валентин Хоптян народився у рік Кози під сузір’ям Терезів. Це – оригінальна людина,  має оригінальні методи роботи, врівноважений , витончений, інтелігентний.  Має велику інтуїцію. Помилок у житті майже не робить. Якщо ж робить – то не може собі цього простити (хоча таке буває рідко).   Це людина безпомилкова, має надзвичайну уяву. Якщо працює з командою, то її члени думають, що працюють саме  вони. Насправді ж, ті справи, над якими інші люди думають якийсь час, Валентин Хоптян прораховує у голові за хвилину.  До смерті все його життя буде забезпеченим, багатим. Важкий  період у нього десь між п’ятдесятьма та п’ятдесят трьома роками. На наступний рік йому прогнозую вихід на нову «площадку», хоча також раджу не випереджати події. Проте цей рік у Валентина Хоптяна розпочнеться з труднощів.  У квітні на нього будуть тиснути.  Нехай до цього ставиться спокійно, тоді стане переможцем у даній ситуації.  Нехай не мстить ворогам, за нього це зробить вищий космічний розум.  Отже, життя у цьому році буде не солодким, але у боротьбі матиме перемогу, якщо буде спокійним та врівноваженим.

Друга половина року – гарна, можливе навіть підвищення. Після 2013 року поразок у нього не буде.

Оля Терещук

Коментарі вимкнені.