У що вбирають свої голови та ноги справжні тернопільські фестивальники (фотопідказки)

Уже завтра під Львовом, у селі Родатичі, розпочинається наймасштабніший фестиваль літа «Захід-2013»! Безліч тернополян саме сьогодні починають пакувати наплічники. Якщо ж ви не належите до їх числа, значить ще не читали нашу публікацію про те, що варто одягати на фестиваль

А якщо читали і навіть попрасували футболки, сукенки, спіднички, штанці, то залишається дізнатися, яке взуття та головні убори носять справжні фестивальники, та що вони привозять із собою на фестивальне поле.

«Погляд» пропонує серію фотопідбірок, які допоможуть тернополянам у виборі одягу, зачіски та образу на «Захід», аби сповна відчути гарний настрій та просякнутися атмосферою свободи, яка завжди панує на фестивалі «Захід».

Взуття

Здебільшого молодь бере зручні модні кеди із різноколірними шнурівками. Також можна прихопити зручні босоніжки, а на час дощу – черевики. Шльопанці брати не варто, оскільки в них можна легко підвернути ногу, а під час дощу їхня підошва робиться доволі слизькою.

   

Головні убори

Головні убори на фестивалі, окрім можливості вирізнится з поміж інших, ще й рятують від сонячного удару, дощу та пташок. Чого тільки не натягують на голову веселі оригінальні фестивальники – від “піддупників” до… м’ячів. Але більшість таки надає перевагу традиційним банданам, капелюшкам, кепкам, хустинам та… зимовим шапкам.

   

Хочете дізнатися, які зачіски в моді на фестивалі “Захід” та які аксесуари необхідно взяти, щоб бути в тренді? Чекайте наступних фотопідказок.

Нагадаємо, фестиваль “Захід” пройде 16-18 серпня 2013 року в с.Родатичі Львівської області. Саме там на одній сцені зустрінуться гурти із України, Білорусі, Литви, Росії, Молдови та Австрії.

Люба Вовк, новини Тернополя “Погляд”,
фото з офіційної групи фестивалю в соцмережах

 

 

Коментарі вимкнені.