Львів запрошує тернополян на Великдень-2012

Неділя, 15 квітня

14:00-18:00 Святкування на великій галявині «Біля церкви» у «Шевченківському гаю» (Музей народної архітектури і побуту у Львові «Шевченківський гай» (вул. Чернеча Гора, 1). Виступатимуть етно-гурт «Cherry band», колектив «Гефсиманія»; Олександр Божик, фольклорна студія «Джерельце», Оксана Муха, а також відбудеться аукціон писанки.

14:00-17:00 Святкування на «Дівочій галявині» у «Шевченківському гаю» (Музей народної архітектури і побуту у Львові «Шевченківський гай» (вул. Чернеча Гора, 1). У програмі великодні забави, гаївки, конкурси, виступ колективів «Трояка ружа» та «Ойкумена», а також майстер-класи автентичних танців від гурту «Коралі».

16:30-18:30 – забава з Етноклубом набутків у «Шевченківському гаю» (вул.Чернеча Гора, 1): музичні святкування з учасниками гуртів «Бурдон», «Люди Добрі», «Йорий Клоц», «Гич Оркестр», «Cherry Band», кобзар Ярослав Крисько та братчики Львівського кобзарсько-лірницького цеху та ін.

20:00 Великодня забава за участі гуртів Етноклубу (Арт-кафе “Квартира 35” (вул. Вірменська, 35 “Дзиґа”, 2-ий поверх).

Понеділок, 16 квітня

13:00-18:00 Святкування на великій галявині «Біля церкви» у «Шевченківському гаю» (Музей народної архітектури і побуту у Львові «Шевченківський гай» (вул. Чернеча Гора, 1). У програмі виступи естрадної студії «Резонанс», зразкового театру пісні «Горличка», хору «Вірли», дитячої школи естрадного мистецтва «KARPARATION», дівочого вокального ансамблю «Елегія», колективу «Трояка ружа», вокального дитячого ансамблю «Веселі промінчики» та «Промінці», ансамблю «Шоста Нота», а також співачок Нати Султан та Зірки Колос.

21:00 «Заливний понеділок» (Арт-музей “Сало” (м. Львів, просп. Свободи 6/8). Працюватимуть: Dj Gooch, Dj Nimoff.

22:00 Water Throw Monday (Феномен (вул. Зелена, 186) Працюватимуть Dj Jamaica, Dj Shock. Main Floor: Dj Tol, Dj Teemax.

Вівторок, 17 квітня

14:00 Святкування на великій галявині «Біля церкви» у «Шевченківському гаю» (Музей народної архітектури і побуту у Львові «Шевченківський гай» (вул. Чернеча Гора, 1). Виступатимуть вокальний гурт «Родзинка» та ансамбль «Леліточки».

19:00 Великодній концерт Оксани Білозір (Цирк (вул. Городоцька, 83)

Неділя, 21 квітня

Фестиваль «Святкуймо Воскресіння разом» у «Шевченківському гаю» (Музей народної архітектури і побуту у Львові «Шевченківський гай» (вул. Чернеча Гора, 1).

Коментарі вимкнені.