Мариновський зробить свято для тернополян під час Євро-2012

З 4 червня на тернопільському стадіоні почнуть встановлювати необхідне обладнання для трансляції футбольних матчів Євро-2012.

За попередніми проектом, одна фан-зона з екранами буде розташована на самому стадіоні. Перед спортивною ареною розмістять намети з футбольною атрибутикою, закладами громадського харчування тощо. Тут буде зона для проведення  усіляких конкурсів, змагань, вікторин.

Планують залучити і стадіони зі штучним покриттям. Наразі відпрацьовуються усі деталі даного проекту, пов’язані із безпекою, розташуванням сцен, мистецьким наповненням заходу, рекламою та інші технічні моменти.

Окрім самого перегляду матчів, тернополянам запропонують і мистецьку програму.

– Зазвичай всі футбольні матчі будуть проходити ввечері. Відповідно, ми хочемо задіяти сцену, якщо не зранку, то з обіду. Щоб це було таке живе місце для проведення різного роду заходів. Розуміємо, що в цьому році швидше закінчиться навчання у студентів та школярів. І, відповідно, уся ця категорія буде, якщо не на виїзді, то у Тернополі. Тому їм треба буде створити якісь умови для того, щоб вони проводили своє дозвілля. Організоване дозвілля, як відомо, це менше проблем з громадською безпекою і іншими шкідливим явищами, – вважає заступник міського голови Леонід Бицюра.

Наразі організатор фан-зони веде перемовини щодо залучення у Тернопіль зірок українського шоу-бізнесу. Відомо, що вітчизняні артисти будуть виступати на футбольних аренах, де проводитимуться матчі європейського чемпіонату. Можливо, когось із них вдасться вписати і в наш графік.

Скільки коштуватиме вхід у фан-зону поки не відомо.

– Зараз рахують, скільки буде коштувати абонемент на футбольні матчі на оновлений стадіон. А там звучали цифри з 10 гривень. Буде три рівні цін. Ми працюємо над тим, щоб запропонувати річний абонемент, а це дало б можливість його власникам брати участь у різних розіграшах, лотереях і так далі, – пояснив Леонід Бицюра.

До речі, створенням на тернопільському стадіоні фан-зони до Євро-2012 займається один із синів голови обласної Федерації футболу Володимира Мариновського, – пише  ЗЗ.

Коментарі вимкнені.