12 травня до сердець тернополян стукатимуть «Mission 3:16»

Компанія ONE-GROUP представляє: з 3 по 15 травня всеукраїнський музичний тур групи «Mission 3:16». За цей час команда дасть 12 концертів у 12 містах України. Не омине виступ гурту і Тернопіль. 12 травня о 19.00 хлопці зіграють для тернополян в колишньому будинку культури “Текстильник”.
Ключовою темою туру є любов і сімейні відносини. Саме тому дана музична акція називається «ВСІ разом – за справжнє кохання!» («Все разом – за справжню любов»). Тур проходить напередодні «Тижня подружжя» за підтримки громадянського руху «ВСІ разом!».
«Ідея туру виникла в той момент, коли ми з хлопцями відвідали один з міських РАГСів, – розповідає фронтмен Дмитро Савочка. – Нам провели міні екскурсію і показали два входи: один гарний центральний для реєстрації шлюбів, а другий трохи менше і з двору для бажаючих розлучитися. Найсумнішим у цій ситуації виявилося те, що в двері з двору заходять частіше, ніж у центральний вхід. Саме цей факт став мотивацією для нас в організації концертної програми. На наших виступах ми хочемо показати кожному хлопцю і дівчині, що справжня любов буває! І що саме головне – дочекатися правильної людини, і у правильний час сказати “Так!”
Генеральний партнер: громадянський рух «ВСІ разом!» Та громадська організація «Любов проти гомосексуалізму».
Інформаційна підтримка: портал ProChurch.info, портал InVictory.org, музичний журнал mBlog.su, портал «Всі Новини».
Детальну інформацію про тур дивіться на сайті http://onegroup.biz і www.vkontakte.ru/mission316
Вхід на всі концерти – ВІЛЬНИЙ!
Довідка:
Група «Mission 3:16» бере свій початок в 2009 році. Її назва є одночасно метою і покликанням, яке записано на сторінках Біблії в Євангелії від Івана, розділі 3, вірш 16: “Бо так полюбив Бог світ, що віддав Сина Свого Єдинородного, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне” . Музиканти хочуть, щоб послання, яке вони несуть у кожній пісні, стосувалося сердець молодих людей і впливало на їх життєві цінності.

Всеновости

Коментарі вимкнені.