Олексію Кайді не відкрили візу для поїздки в Канаду

Не відкрили візу голові обласної ради Олексієві Кайді для поїздки в Канаду. Чому його не захотіли впускати до заокеанської країни, голова облради не знає, але з’ясовує і в Міністерстві закордонних справ, і в посольстві Канади, – пише 20 хвилин.

Їхати за кордон пан Кайда планував разом із міським головою Тернополя Сергієм Надалом. Останній, до речі, успішно виїхав і уже майже тиждень перебуває у заокеанській країні з робочим візитом.

– Чому відмовили у видачі візи, я не знаю, – каже голова облради Олексій Кайда. – Причин чомусь не пояснили. Я звернувся листами і до МЗС, і до посольства Канади. Сподіваюсь, що відповідь буде повною і з поясненнями, чому так сталось. А ситуація насправді – дуже негативна, бо поїздка передбачала налагодження дружби та співпраці. Заплановано багато зустрічей та інших робочих моментів.

Традиційно такі поїздки є пошуком інвесторів та популяризацією бізнес-привабливості регіону. Тому вчинок канадійського посольства, за словами голови облради, не лише спричинив негативні емоції, а й позбавив цілком реального шансу покращити ситуацію в нашому регіоні.

Коли пан Кайда отримає відповідь на свої запити, то, як пообіцяв, озвучить їх журналістам.

Нагадаємо, що нещодавно політик уже їздив у США, також із робочим візитом.

-1 thoughts on “Олексію Кайді не відкрили візу для поїздки в Канаду

  • 10:38 | 10.05.2011 о 10:38
    Permalink

    Розїздились вони, ліпши б тут шось робили. Надал вобше забив на Тернопіль,певно в іміграцію подався ….

Коментарі вимкнені.