Активістам західних областей розкажуть про адвокасі

28-29 вересня з 10:00 до 18:00 у Тернополі відбудеться тренінг “Кампанія адвокасі: план дій”. Захід пройде в межах мініпроекту “Впроваджуємо зміни громадою”, який здійснює Інститут розвитку глобального суспільства в рамках проекту Інституту соціокультурного менеджменту “Підтримка процесу розвитку осередків громадської активності на базі закладів культури” за підтримки Антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду “Відродження”.

Мета тренінгу – дати знання щодо кампаній адвокасі для підвищення спроможності організацій громадянського суспільства (ОГС) у сфері трансформування закладів культури в місцеві осередки громадської активності.

Завдання тренінгу:
· поінформувати учасників про роль ОГС і громад у просуванні та представленні інтересів;
· систематизувати досвід ОГС із проведення кампаній адвокасі;
· ознайомити учасників із теоретичними засадами адвокасі;
· розвинути навички учасників щодо планування та реалізації ефективних кампаній адвокасі.

До участі запрошують представників регіональних закладів культури, громад і громадських організацій, ініціативних груп, депутатів місцевих рад із Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької, Чернівецької областей (не більше двох осіб від організації).

Участь у тренінгу безкоштовна.

Учасникам тренінгу буде компенсовано вартість проїзду до та з місця проведення тренінгу за наявності квитків (автобусом чи потягом (не вище купе)), а також забезпечено харчування та проживання в готелі. Кількість учасників обмежена, тому відбір здійснюватимуть за конкурсом анкет, а також мірою заповнення місць.

Участь у тренінгу буде підтверджено електронною поштою чи телефоном.

Детальніше про місце проведення тренінгу та схему проїзду буде повідомлено пізніше.

Анкети слід надсилати на електронну адресу ngo_irgo@mail.ru або на факс (044) 456 02 11 не пізніше 24 вересня (у темі листа зазначити “Анкета на тренінг”). Результати конкурсу анкет буде повідомлено до 17:00 25 вересня.

Контакти: Інститут розвитку глобального суспільства, Валер’ян Хуснутдінов, 066 170 49 57, valery_bek@mail.ru

Антикризова гуманітарна програма надає підтримку соціальним, культурницьким і гуманітарним проектам, націленим на збереження освітніх і оздоровчих програм для дітей і молоді з сільської місцевості та депресивних регіонів, а також на збереження селищних культурницьких інституцій, перетворення їх на центри громадської активності та дитячої позашкільної зайнятості.

Міжнародний Фонд “Відродження”

Коментарі вимкнені.