Батько дівчинки, що загинула під колесами мажора, розстріляв кривдника

Батька, чию доньку збив мажор, можуть посадити на вісім років. Перший трагічний поворот у долі чоловіка стався тоді, коли п’яний син голови райдержадміністрації на службовому автомобілі збив його дитину. Але водія амністували і звільнили в залі суду. Вдруге доля звела батька і вбивцю випадково. Ця зустріч закінчилася стріляниною і кримінальною справою, – повідомляє ТСН.

Школярка Юлія з подругою поверталися додому. За якусь сотню метрів від домівки дівчинку збив УАЗ райдержадміністрації. Водій, син тодішнього голови РДА, із місця аварії втік.

“Вона загинула на місці. Єдине, як казав патологоанатом, вона усміхнена була, вона нічого не зрозуміла. Вона на тому злеті так і померла”, – розповідає мати загиблої Олена Сурмило.

Водія-убивцю суд амністував. За словами батьків загиблої дитини, попри рішення суду, про помсту і не думали. Але через півтора року доля звела батька дівчини з її вбивцею біля місцевого магазину.

“Він стоїть п‘яний я ж проходжу. Він мені – пі****ст в спину. Я сказав – та пішов ти. Він – я тебе урою щас, положу рядом з донькою! В мене зашуміло в голові, очі кров‘ю налились. Тоді я йому вистрілив у ліце, мені хотілося закрити йому рот”, – розповідає батько Юлі Василь Сурмило.

Чоловік переконує – якби й справді прагнув помсти, зробив би це не газовим пістолетом, і вже, напевне, без свідків.

Версію протилежної сторони журналістам почути не вдалося – адвокат потерпілого спілкуватись відмовився.

У суді адвокат наполягає, що батько дівчини вистежив потерплого і вистрілив в обличчя навмисно – у чоловіка пошкоджене око. У ТСН потрапили унікальні кадри камер відеоспостереження. Тут добре видно, що Василь Сурмило пройшов повз кривдника доньки, і лишЕ потім чомусь повернувся.

Правоохоронці порушили кримінальну справу. Пану Василю світить 8 років позбавлення волі.

 

-1 thoughts on “Батько дівчинки, що загинула під колесами мажора, розстріляв кривдника

  • 14:18 | 29.06.2011 о 14:18
    Permalink

    Я би тоже так зробив,на місці батька. Шкода що ніхто непорішить вбивцю двох дівчат в Петриках, такого собі Олега Струня,колишнього податківця і бєглеца (на данний момент та сволота скривається в Москві).

Коментарі вимкнені.