Будинок праці відкрив двері

22 грудня 2011 року в Будинку праці відбувся «День відкритих дверей» з метою надання комплексу інформаційно-консультаційних послуг із залученням соціальних партнерів та вирішення працевлаштування шукачів роботи. Організатором заходу виступив Тернопільський міськрайонний центр зайнятості.

В межах заходу «День відкритих дверей» Тернопільським міськрайонним центром зайнятості проведено дві міні-ярмарки вакансій для КП «Тернопільелектротранс» та ТзОВ «Українські торгівельні мережі» і тематичний семінар на тему «Головні засади взаємодії з роботодавцями».

КП «Тернопільелектротранс» здійснювали набір на електромонтера контактної мережі, електромонтера тяглової підстанції, кондуктора громадського транспорту та водія тролейбуса. Ярмарок відвідали 14 осіб, з них 1 особа погодилась пройти співбесіду на підприємстві. ТзОВ «Українські торгівельні мережі» зустрілись з претендентами на вакантні місця продавців продовольчих товарів в мережі магазинів «М’ясна точка». Серед 30 кандидатів за результатами анкетування було обрано 8 чоловік, з якими на місці проведено співбесіду. Для подальшого вирішення питання обраним претендентам назначено другу співбесіду на робочому місці протягом наступних двох днів. З учасниками двох міні-ярмарок вакансій працювали спеціалісти міськрайонного центру зайнятості, які допомагали визначитись з вирішенням багатьох актуальних питань: яку роботу варто шукати; змінювати фах чи ні; до кого треба звернутися з власною проблемою; з чого розпочати пошук роботи; як краще презентувати себе роботодавцеві, тощо.

До участі в тематичному семінарі залучено роботодавців, представників профспілок та працівників Тернопільського міськрайонного центру зайнятості.  Під час заходу ознайомлено з роботою центру зайнятості, з’ясовано питання, які цікавлять роботодавців для їх розгляду в наступних зустрічах та вручено добірку інформаційних листівок з усіма напрямками роботи. Також дирекцією проведено нагороджено переможців та учасників щорічного конкурсу «Співпрацюючи разом, досягнемо успіху», а саме: МП «Вікторія», ТОВ «АНТ», ПАП «Агропродсервіс», ТОВ «Ірена Ко», КП «Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця» і відзначено ряд провідних підприємств, установ, організацій міста Тернополя і Тернопільського району грамотами за активну участь і багаторічну співпрацю з центром зайнятості.

Коментарі вимкнені.